Gönderen Konu: Mayıs ayında yapılacak sınav  (Okunma sayısı 210 defa)

Çevrimdışı TA1O

Mayıs ayında yapılacak sınav
« : 24 Mart 2009, 13:38:01 »

Değerli arkadaşlar Mayıs ayında yapılacak olan sınavı hangi kurum yapacak?

İyi çalışmalar,

Çevrimdışı TB2CCC

Ynt: Mayıs ayında yapılacak sınav
« Yanıtla #1 : 24 Mart 2009, 13:57:04 »

Konu BTK ile Kıyı Emniyeti arasındaki prosedür kabul edilip yayınlandıktan sonra açıklık kazanacaktır.Bilgilendirme yapılacaktır.Sevgi ile kalın. 73
"I know what is to be young
But you don’t know what is to be old! !"
      Stay with love.....(Sevgi ile kalın) ©

NOT:Çağrı işareti içermeyen MSN listesine ekleme taleplerinde, MSN adres bilgisi PM yada mail ile bildirilmeyenler reddedilecektir.

Çevrimiçi TA4CS

« Yanıtla #2 : 25 Mart 2009, 15:01:18 »
      Arkadaşlar yaklaşık 15 gün önce bağlı bulunduğum izmir btk kurumundan istasyonumdaki güvenlik sertifikanın onayı için geldiler benim 11.04.1997 doğumlu büyük kızımıda imtihanları düşünmemden dolayı kurumdan gelen arkadaşlarla görüştüm.Mayıstaki imtihanlarının müracatı ve hangi kurumda olacağı için kıyı emniyetimi yoksa sizdemi diye bana arkadaşların vermiş olduğu cevapta mayıstaki imtihanın kurumlarında yani btk da olacağını söylemişlerdir ben arkadaşların bana ilettiklerinine göre yazdım.Sizler yinede araştırmanısı ve bulunduğunuz bölgeye ait btk yı arayıp sormada yarar vardır diye düşünüyorum. Aydından 73 ler
Dürüstlük Pahalı Bir Mülktür Ucuz İnsanlarda Bulunmaz.
'' Okumazsan yerin şantiye; Dinlenmeden parmak.banma krem şantiye.''
EFELER-AYDIN
KM37WU
37° 50' 05'' N
27° 50' 22'' E

Çevrimdışı TB2CCC

« Yanıtla #3 : 25 Mart 2009, 16:32:52 »

Arkadaşlar acele etmenize gerek yok.Yukarıda belirttiğim gibi zamanın gelince yetkili mercilerden açıklamalar yapılacaktır.

Sevgi ile kalın. 73

NOT:Çağrı işareti içermeyen MSN listesine ekleme taleplerinde, MSN adres bilgisi PM yada mail ile bildirilmeyenler reddedilecektir.

Çevrimdışı TB2CCC

« Yanıtla #4 : 25 Mart 2009, 20:54:05 »

Arkadaşlar BTK ile Kıyı Emniyeti Md.arasındaki protokol daha hazırlık safhasında olduğundan büyük bir ihtimal ile MAYIS ayı imtahanlarını BTK organize edip yapacaktır.Bilgilerinize.Sevgi ile kalın. 73