Gönderen Konu: Spektrum Yönetimi Yönetmeliği Taslağı. (BTK)  (Okunma sayısı 157 defa)

Çevrimdışı TB2CCC

Spektrum Yönetimi Yönetmeliği Taslağı...(görüş bildirilmesi için)

http://www.tk.gov.tr/Basin_Duyurular/Duyurular/kamuoyu/2009/spektrumtaslak.doc
"I know what is to be young
But you don’t know what is to be old! !"
      Stay with love.....(Sevgi ile kalın) ©

NOT:Çağrı işareti içermeyen MSN listesine ekleme taleplerinde, MSN adres bilgisi PM yada mail ile bildirilmeyenler reddedilecektir.

Çevrimdışı TA3ADK

Ynt: Spektrum Yönetimi Yönetmeliği Taslağı. (BTK)
« Yanıtla #1 : 12 Mart 2009, 21:28:08 »
Bilgilendirme için teşekkürler .

Madde yedide belirtilen ve amatörlerin diğer tahsisli sistemlerin enterferanslarının kabul etme zorunluluğu hiç mantıklı olmadığı gibi amatörlük adına da tehlikelidir diye düşünüyorum .

Madde 9 da tahsis edilen frekanslarda kurumların isteğiyle , iptal , değiştirme vs gibi hertür işleme tabi tutulabileceği yazılmış . Bu bizi bağlar mı diye düşündüm , gerçi sonuçta amatör bandlar dünyada belirli aralıklarda zaten ama sonuçta burada tahsisi kurum yapıyor ... Araştırmak lazım ...

Saygılarımla ...
Barış
TB2CUD
73

Çevrimdışı TB2CCC

« Yanıtla #2 : 12 Mart 2009, 22:07:22 »

Araştırmaya gerek yok.Zaten bazı frekanslarda amatörler 2.cil kullanıcılardır.
"I know what is to be young
But you don’t know what is to be old! !"
      Stay with love.....(Sevgi ile kalın) ©

NOT:Çağrı işareti içermeyen MSN listesine ekleme taleplerinde, MSN adres bilgisi PM yada mail ile bildirilmeyenler reddedilecektir.

Çevrimdışı TA3ADK

« Yanıtla #3 : 13 Mart 2009, 14:08:28 »
Biliyorum 2. kullanıcı olduğumuzu ama burda o konu belirtilmiyor . bütün frekansları kapsar gibi görünmekte . Öncelikli olduğumuz frekanslarımızda hiçbir enterferansı kabul etme zorunluluğumuz olamaz .