Ana Sayfa > Bir sorum var! ***
ICOM IC-706MK IIG
TA2JM:
ben askerde sırt telsizi olarak kullandım 706mkııg askeri standart ta üretilmiş cihaz olduğundan sorunsuzdur.
Filitresi olmadan da frekansa uygun anten kullanırsanız anten tunere gerek duymadan iyi neticer alırsınız.
Saygılar
TA8A:
Sinan Amca,
Ben filtreler yerine DSP ünitesini tavsiye ederim. DSP ünitesini takınca filtrelerle pek oynamıyorsunuz.
73
Bilal Ekmekci, TA8A
TA2FE:
Bilal Abi Selamlar,
İştahımı kabarttın . Acaba DSP ünitesi satılık kimde vardır. Cihaz için yazılanları takip edip sotaya yatmıştımki senin mesajını gördüm.
Cihaz için bende yorumlarımı belirteyim . Evet kesinlikle tavsiye edeceğim bir cihaz . Yanlız yarışma aktivitelerinde kullanmak biraz zor olabiliyor. Ama kesinlikle hem mobil hemde sabit operasyonlar için düzeltmeleri yapılmış Amerika fiyatı dahi hala düşmemiş bir cihaz.
Emin
TA2FE
TA5FW:
Selamlar
Bu cihaz mobil bir cihaz ve bu cihaz araçta kullanmak üzere tasarlanmış.
Eğer yarışmalara katılmaksa şayet amaç;
1- Az bütçeyle eski model cihaz almak ( Yaesu FT-747GX, FT-857 vs...)
2- All band All mode özelliklerinden vazgeçip ICOM IC-718 alacaksınız 0-30MHz SSB AM CW çalışan bir cihaz.
3- Paraya kıyarak BABA bir cihaz alacaksınız + 1Kw Linear Amp. işlem tamam.... ( Bölgedeki çılgın Rus ve İtalyanları ancak ezilir.) :)
Allah bütün TÜRK amatörlerini bol para nasip etsinde bizde kilowatt kilowatt çıkalımda, şu komşular bizi dinlesin... :)
TA8A:
Emin Amca,
Ben DSP üniti benim 718 için TELSAN'dan aldım. Bir de SSB filtre aldım. Ama önce DSP yi alsaydım SSB filtreyi almazdım. 706 da aynı DSP üniti kullanıyor.
73
Bilal, TA8A
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git