Gönderen Konu: Puxing 777 Hakkında !  (Okunma sayısı 321 defa)

Çevrimdışı TB7BMJ

Puxing 777 Hakkında !
« : 08 Aralık 2007, 23:29:14 »
Merhabalar ben yeni amatör telsizci Erzincan' dan TB7CMJ ilk önce tüm amatör telsizci camiasına sonsuz sevgiler saygılar.

Malum yeni olduğum için ilk çnce ucuz bir cihazla yola başladım ve puxing 777 aldım. Bu cihazı içinizde kullanan veya özelliklerini bilen varmı ? bilmiyorum ama bu telsiz hakkında benim bir problemim var.

Puxing 777 gerek kullanım gerekse fiyatı bazında gerçekten güzel bir telsiz fakat scan yaptığı zaman tuş kilidini aktif ettimi scan yapmıyor. O anda hangi kanalda durduysa sadece o kanalı dinleyebiliyorum.

Acaba bu telsizde tuş kilidi aktifken scan yapma özelliği yokmu ?

Konu hakkında yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler...
Kul kaderini yaşar bahtında ne çıkarsa...

Çevrimdışı TA1AVI

TA Callbook kaydı

Veli İhsan Serin
    İSTANBUL
  • Etkinlikçi
  • OM/YL
  • *
  • iyiye karşı iyi, kötüye karşı adaletli ol.
Ynt: Puxing 777 Hakkında !
« Yanıtla #1 : 14 Aralık 2007, 09:23:46 »
Yakup Bey Merhabalar,

puxing firmasına sorunuzu email atarak ilettim, malesef tuş kilidi aktifken tarama yapılamayacağı bilgisi geldi.
de TA1AVI, name is VELİ İHSAN SERİN, QTH:KN41MB, 73 de TA1AVI SK
-----------------------------------------------------------------
Eski Çağrı İşareti: TB8CIA, TB1CI

Çevrimdışı TA2OM

« Yanıtla #2 : 17 Aralık 2007, 14:50:37 »
puxing cihazlarin scan modu varsa orada surekli pas ve continious  gibi ozellikleri bulunur.yazilimla ilgili bir sorundur .scan seceneklerini denimismiydiniz .evet denemissiniz yazidan bu anlasiliyor.bende pek anlamam ama ta5co mersinden sizin sorununuza yanit verebilir.orcunyeter@hotmail.com adresine bir mail atabilirseniz size yardimci olur.73's  saygi ve sevgilerimle.

Çevrimdışı TB7BMJ

« Yanıtla #3 : 21 Aralık 2007, 21:30:34 »
Sayın TB8CIA ve TA2OM ilginiz için teşekkür ederim malum konuyu baya bir araştırdım ve malesef puxinglerde bu özelliğin olmadığını öğrendim. Keşke olsaydı diyecem ama o zaman bu telsizin adı puxing değilde Yaesu Kenwood Alinco vb.. olurdu :)

Herkese 73 ler...
Kul kaderini yaşar bahtında ne çıkarsa...

Çevrimdışı TA4HI

« Yanıtla #4 : 11 Şubat 2008, 22:53:09 »
73 ler arkadaşlar adı üzerinde tuş kilidi tuşlar kilidli iken cihaz sıkan yaparsa tuş kilidi calışmıyor demekdir ben 4 tane el cihazı kullandım 4düde tuş kilidli iken sıkan yapmıyordu 73 ler