Ana Sayfa > Haberiniz var mı? ***

2009 Yılı Ücret Tarifesi, FREKANS BAŞI ÜCRET TALEBİ.2, YENİ YASAYA TEPKİ

<< < (4/7) > >>

TB2CCC:

Arkadaşlar hiç sinirlenip de moralimizi bozmıyalım.Bunun böyle olacağı belli idi zaten.Ben bu konuya daha taslak komisyonlarda görüşülürken hatta son onayı veren M.S.Bakanlığının onayı geciktirmesinde bu kokuları alıp ilgilenecek arkadaşlara,kuruluşlara,cemiyetlere bilgi vermiştim.

Yanlış hesap Bağdat'tan falan dönmez dönse idi Buch dönerdi.Adam senelerdir çöreklendi kaldı orada. :-)

Şimdi hertürlü gecikme zammı veya diğer yaptırımları göze alarak yeni çıkacak olan (daha hazırlık safhasında) yönetmeliği beklemek ve çıkmadan girişimlerde bulunmaktır.

Diyelim ki VHF ve UHF yi 100 kanal olarak sineye çektik. HF frekanslarını da 1 Hz. stepler halinde mi değerlendirecekler. :-) Ben o paraya 5 tane uydu atar başka işler yaparım. :-)

Serin kanlı ve sağlıcakla kalın.Sevgiler.  73

TB2CCC:

Duyanlar duymayanlara duyuruyor zaten.  :-)   :-)   73.

TA3FB:
Bu konuda girişimler varsa, çıkıp burada veya bir yerlerde amatörleri bilgiledirecek açıklama yapmaları gerekmektedir. Amatör Telsizcileri toparlayan sivil toplum örgütleri bu konuda ne yapmaktadır? Bence bu tür oluşumların esas görevleri bu tür durumlardaki tavırlarıdır. Tavırları nedir? Kimse bilmiyor sanırım.
Kral çıplak arkadaşlar.......
TA3FB

TB2CCC:

Arkadaşlar TRAC Genek başkanı Sn.Aziz ŞASA ile yaptığım görüşmede bu konu ve diğer saçma uygulamalar için yoğun çalışmalar içinde olduklarını belirtti.Kendisinden arkadaşları biraz olsun rahatlatması bakımından bir bildiri yayınlamasını rica ettim.Müsbet bir netice almadan bilgi vermek yanlış olur dediler.

Bekleyip göreceğiz.İnşaallah güzel şeyler olacaktır umut ediyorum.Sevgi ile kalın.  73

TB2CCC:

Arkadaşlar TRAC Genek başkanı Sn.Aziz ŞASA ile yaptığım görüşmede bu konu ve diğer saçma uygulamalar için yoğun çalışmalar içinde olduklarını belirtti.Kendisinden arkadaşları biraz olsun rahatlatması bakımından bir bildiri yayınlamasını rica ettim.Müsbet bir netice almadan bilgi vermek yanlış olur dediler.

Bekleyip göreceğiz.İnşaallah güzel şeyler olacaktır umut ediyorum.Sevgi ile kalın.  73

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git