Gönderen Konu: E4 için 4Z yi protesto ediyorum.  (Okunma sayısı 358 defa)

Çevrimdışı TB2CCC

E4 için 4Z yi protesto ediyorum.
« : 03 Ocak 2009, 20:19:56 »

Arkadaşlar günlerdir bütün dünyanın gözü önünde işlenen cinayetler dizisini gözlerim yaşararak seyrediyorum.

"ETKİNLİKLER ve YARIŞMALAR" başlığına belirli kişilerin giriş yapması nedeniyle (bu seçimi de anlamış değilim) konuyu burada açmak istedim.Yazılı,görsel,sanal alemde her türlü protesto üst düzeyde yapılmaktadır.Birkaç frekansta da bu tip konuşmalara şahit oldum.

Ne BM yi ne insan haklarını nede vicdanını dinlemiyen bu 4Z (İSRAİL) yi protesto edelim...

Korkunç bir güç kullanılıyor,hatta herzaman ABD nin ve İsrail'in yaptığı gibi en yeni silahlarını bu ortamlarda deniyorlar.

İsrail'in, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cebaliye'teki camiye yönelik saldırısında 16 Filistinlinin öldüğü açıklandı.(Bu en son alınan haberdir.)
"I know what is to be young
But you don’t know what is to be old! !"
      Stay with love.....(Sevgi ile kalın) ©

NOT:Çağrı işareti içermeyen MSN listesine ekleme taleplerinde, MSN adres bilgisi PM yada mail ile bildirilmeyenler reddedilecektir.

Çevrimdışı TB2CCC

Ynt: E4 için 4Z yi protesto ediyorum.
« Yanıtla #1 : 03 Ocak 2009, 20:26:36 »

20:15 Türkiye saati itibariyle İSRAİL kara harekatını başlatmıştır.

YAZIKLAR OLSUN DÜNYA MİLLETLERİNE.........
"I know what is to be young
But you don’t know what is to be old! !"
      Stay with love.....(Sevgi ile kalın) ©

NOT:Çağrı işareti içermeyen MSN listesine ekleme taleplerinde, MSN adres bilgisi PM yada mail ile bildirilmeyenler reddedilecektir.

Çevrimdışı TA1AJ

« Yanıtla #2 : 03 Ocak 2009, 22:09:52 »
Allah Filistinin ve Filistinlilerin yardımcısı olsun.

Gerici, Yobaz ve de yamyam İsraili Lanetliyorum.

Çevrimdışı TA7MKS

« Yanıtla #3 : 06 Ocak 2009, 12:10:08 »
ve yandaşı olan herkesi, malumun ölümüne seyirci kalan herkesi be de lantliyorum
73

Çevrimdışı TA7EB

« Yanıtla #4 : 06 Ocak 2009, 15:28:04 »
şu günlerde frekansta yokum ama bende israil ve yandaşlarını lanetliyorum.
havada olsaydım zaten cevap vermezdim..

Çevrimdışı TA7IV

« Yanıtla #5 : 07 Ocak 2009, 02:41:13 »
Bir gün, bir EK istasyonu CQ diyor ve cevap veren istasyonlarla kesintisiz,aralıksız akıcı bir şekilde CW QSO lar yapıyordu. Bir Pile-Up yoktu ama cevapsız da kalmıyordu..

Sinyalleri bana 9+20 geliyordu..Ben de cevap verdim..Duymadı(!)....Yine cevap verdim..yine  duymadı(!)....Eminim ki ben de ona 9+ ulaşıyordum ama beni nedense "duymuyordu"...Bunu da tüm diğer istasyonlar dinliyor,izliyordu...ve aptal değillerdi..

Sonra ne oldu biliyor musunuz..?
Önce herkes ne olup bittiğini anlamak için sustu...Ve anladılar neler olduğunu...

Yine "CQ" diye başladığında onlarca istasyondan aldığı cevap sadece "HI" oldu...Frekansta "HI" lardan başka bir şey duyulmuyordu...Herkes "HI" diyor,başka bi şey demiyordu..Bu,çok anlamlı bir protestoydu..QRT olmak zorunda kaldı...Yok oldu...

Radyo Amatör platformunda milliyetçilik duygularına gem vuramayıp radyo amatörlüğünün prensiplerine aykırı hareket etmiş ve cavabını almıştı...
Orada hepimiz "radyo amatörlüğü hobimiz" için bulunmaktayadık.
Vatanseverliğimizi,milliyetçiliğimizi ya da siyasi-dini ideolojimizi/düşüncemizi ifade edeceğimiz platformlar başkaydı...
Zaten o platformlarda ifade edemeyip burada "ifade ediyormuş gibi" yapmak,işin kolayına kaçmaktı...

Eminim o EK istasyonu bunların farkına varmıştır...

TA7IV,Mehmet Mete

Çevrimdışı TA1AJ

« Yanıtla #6 : 07 Ocak 2009, 18:40:13 »
NO COMMENT

Çevrimdışı TA2AOF

« Yanıtla #7 : 07 Ocak 2009, 20:18:12 »
Karınca misali safımız belli olması için bende lanetliyorum bunları yapanların insanlık ve hayvanlıkla bir alakası oldugu kanısında degilim. çünkü hayvanca hayvan ölen yavrusuna şefkat gösterirken ....... başka söze gerek var mı?
Paranın nereden geldiğini öğrenmek istersen, nereye harcandığına bak (imamı azam hz)
Faik ÖZKAN
locator : KN61LK

Çevrimdışı TB4BA

« Yanıtla #8 : 23 Ocak 2009, 18:19:06 »
aynen bende katılıyorum.
ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol Hz.MEVLANA