Gönderen Konu: GP88S  (Okunma sayısı 180 defa)

Çevrimdışı TA2MIX

GP88S
« : 18 Aralık 2008, 17:23:48 »
elimdeki gp88s pro telsizimi amatör frekanslarda kullanmak için rip mevcut fakat hiç bir program çalışmıyor. motorola global tuner programıyla frekanslarını görüyorum hoş onunda ne işe yaradığını bilmiyorum.Nette bilgi var tabi dil bilene programı elinde olan varmı arkadaşlar.bunun için dos 6.22 bile yükledim ama com port haberleşmiyor ve hata veriyor. nette bir yerde işlemciyi yavaşlatın diyor onun için p3 eski bir pc bile kullandım. win98 kullandım olmuyor.yardımınızı bekliyorum

Çevrimdışı TA2MIX

Ynt: GP88S
« Yanıtla #1 : 20 Aralık 2008, 08:20:52 »
çokmu zor bir olay bu acaba

Çevrimdışı TA2M

« Yanıtla #2 : 20 Aralık 2008, 10:15:35 »
Ercan bey merhaba,

GP88S professional serisi cihazlar için arşivimde bulunan programı buradan indirebilirsiniz. Program windows altında çalışmaktadır.

Cihazınız proffesional değilse DOS altında çalışan GP300 yazılımları P110 ve GP88 modeli cihazları programlamaktadır. Buradaki yazılımı deneyebilirsiniz.
73,

Mustafa, TA2M

Çevrimdışı TA2MIX

« Yanıtla #3 : 22 Aralık 2008, 13:54:48 »
Mustafa bey ALLAH sizden razı olsun. kaç gündür denediklerimi bilseniz gülmekten ölürdünüz. bu versiyonun bu telsiz için olduğunu nerden buldunuz ve malesef uhf olan telsizi nasıl vhf yapacağımı bulamadım.sanırım yazılım izin vermiyor. Frequency range kilitli 2.linkteki yazılım zaten haberleşmedi. ayrıca bu yazılımı paylaşmamda sakınca varmı şimdilen teşekkürler.
73

Çevrimdışı TA2M

« Yanıtla #4 : 22 Aralık 2008, 19:12:54 »
Ercan bey merhaba,

Size linkini verdiğim program , arşivimde (yaklaşık 4Gb) bulunan ve zaman içerisinde internetten temin edilen bir yazılım. Paylaşmanızda hiçbir sakınca yok. Dikkatli bir arama sonucu internette biryerlerde de bulunabileceğine eminim.

UHF olan cihazı VHF yapmanız mümkün değil. Cihaz UHF bandı için yapıldıysa , içerisindeki devreler VHF bandında çalışmasına elverişli değildir. Bir şekilde yazılımı yükleseniz bile çalışmayacaktır.

2. linkte verdiğim yazılım GP88 (GP300'ün değişik bir versiyonu) cihazlar için kullanılan DOS yazılımıydı.
Sizin cihazınız GP88S olduğundan sorun çıkarmış olmalı.

73,

Mustafa, TA2M

Çevrimdışı TA2MIX

« Yanıtla #5 : 23 Aralık 2008, 10:48:06 »
evet acemilik işte motorolanın hiç dual çalışan telsizi yok.amatörüz ya hepsini kendi telsizlerimiz gibi sanıyoruz.