Gönderen Konu: 4K9W ile çalışmış olan varsa özellikle dikkatine!!!  (Okunma sayısı 324 defa)

Çevrimdışı TA1HZ

Değerli Arkadaşlar,
Azerbaycan amatörlerinden olan 4K9W Vlad ile QSO yapmış olanlarınız varsa özellikle dikkatinize sunmak istediğim bir bilgi var. 4Z5LA Ruslan'dan bana gelen bir mail ile Vlad'ın son durumundan haberim oldu. Ekli linkte detaylar mevcut. İlgilenen olursa diye buradan iletiyorum.
73ler de TA1HZ

http://4k9w.oe4vie.com/4k9w_english.html
Tevfik Aydın KAZANCIOĞLU
TA1HZ
Konum KN41MC

Çevrimdışı TA2M

Ynt: 4K9W ile çalışmış olan varsa özellikle dikkatine!!!
« Yanıtla #1 : 12 Aralık 2008, 13:20:55 »
Tevfik bey,

Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Sayfanın , İngilizcesi iyi olan bir arkadaşımız tarafından türkçeye çevirilerek yayınlanmasının iyi olacağını düşünüyorum.

Allah kimseyi bu duruma düşürmesin, düşenlerin de yardımcısı olsun.
« Son Düzenleme: 13 Aralık 2008, 21:19:36 Gönderen: TA2EY »
73,

Mustafa, TA2M

Çevrimdışı TA7EB

« Yanıtla #2 : 18 Aralık 2008, 14:00:27 »
merhabalar
bende cat pat okudum aynen 2ey mustafa beye katılıyorum ingilizcesi iyi olan bir arkadşımız bu metni cevirirse daha iyi olur kanısındayım.
Allah kimseyi bu duruma ve elden ayaktan etmesin zor ama yinede amatör o ruh var halen kendisinda Allah sağlık nasip eylesin.
ta7eb ali giresun şb. bşk.

Çevrimdışı TB2CCC

« Yanıtla #3 : 18 Aralık 2008, 14:13:06 »

Önce bir insan olarak çok üzüldüm inanın.Hem sosyal hemde maddi duruma ihtiyacı olan bu Amatör ruhlu arkadaşımız herşeye rağmen (arkadaşlarının desteği de olsa) büyük bir azimle hayata sarılmasını biliyor.

ALLAH'tan acil şifalar dilerken verilen bilgiler doğrultusunda dünya amatörlerini yardımlaşmaya bende davet ediyorum.Herşeyden önce bu bir vicdan borcudur.

Gerçi kimbilir bizlerin içinde de buna benzer kimbilir kendini deşifre etmeyen kimler vardır.Sevgi ile kalın  73
"I know what is to be young
But you don’t know what is to be old! !"
      Stay with love.....(Sevgi ile kalın) ©

NOT:Çağrı işareti içermeyen MSN listesine ekleme taleplerinde, MSN adres bilgisi PM yada mail ile bildirilmeyenler reddedilecektir.

Çevrimdışı TA8A

« Yanıtla #4 : 18 Aralık 2008, 14:44:51 »
Konu özetle şöyle:

4K9W çağrı işaretli Vladimir V. Shishko Azerbaycan/Baku'nün 30 km dışında yaşayan bir Radyo Amatörüdür. 30 yıldan beri yatağa bağlı olarak yaşamaktadır. 1990 lı yılların başından beri ise Radyo Amatörlüğü yapmaktadır. 164.000 civarında QSO su vardır. Radyo Amatörlüğü kendisini hayata bağlamaktadır.

Bu güne kadar kendisine annesi bakmaktaydı. Annesi ise Ekim ayında vefat etti. Başka yakını da yok. Kendinin bakımını yapacak bir kadın bulundu. Fakat onun için ayda 350 dolar gerekiyor. Bu parayı aylık 20 dolar ödeyebilecek 20 Radyo Amatörü karşılayabilr. Böylece Vladimir kendini hayata bağlayan Radyo Amatörlüğünden de kopmamış olur.

Bu sebeple bir kampanya başlatıldı. Her ay olmasa bile bir defalık da bağış yapabilirsiniz. Bağışlar için banka havalesi olabiliyor. Ayrıca PayPal ile de ödenebiliyor. PayPal için o sayfadaki PayPal butonuna tuşlayarak bağış yapabilirsiniz. Banka havalesi yapacaksanız dl6kva@darc.de adresinden bilgi alabilirsiniz.

Axel Schernikau, DL6KVA

Çevrimdışı TB4BA

« Yanıtla #5 : 19 Aralık 2008, 13:51:52 »
benim maddi imkanlarım şu anda sıkıtılı ama mutlaka destek verecek abilerimiz vardır inşallah yardım ulaşır
ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol Hz.MEVLANA

Çevrimdışı TA8A

« Yanıtla #6 : 13 Ocak 2009, 14:31:05 »
Bir kaç arkadaşım nasıl yardım edebileceğini sordu. Link'teki sayfanın altında PayPal ödeme seçeneği var. Eğer PayPal hesabınız yoksa bana gönderebilirseniz ben sizin adınıza aktarırım.

73

Bilal Ekmekci, TA8A