Ana Sayfa > Ben yaptım oldu! ***

BALKON İÇİN 3 ELEMANLI BASİT VHF YAGİ

<< < (2/3) > >>

TB5CVN:
Hocam ellerine sağlık. Güzel bir çalışma. Bu antenin S.W.R.'sini ölçme şansın oldu mu?

TA2AOF:
mehmet gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş bu çalışma için sizi kutlarım ,benim yer sorunum yok bana 5 elemanlı yagi vhf anten ölçüleri lazım ,ayrıca kullan mış oldugunuz malzeme sarı kaynak teli ama kaç mm lik oldugunu ve boom için kullanmış oldugunuz parçayıda (ne oldugunu) yazarsanız bana ve benim gibi emek harcayarak bir şeyler yapmaya çalışan arkadaşlara yardım etmiş olursunuz
saygılar 73

TB5X_SK:
Hocam boom için kullandığım malzeme 1m uzunluğunda 1x2cm kalınlığında alüminyum doğramacılardan aldığım bir profil.. sarı kaynak telleri de piyasada genelde iki türlü oluyor bilgidim kadarı ile.. ince ve kalın diye satıyorlar.. kalınlık ölçüsünü bilmiyorum açıkçası..

kullandığım bir anten proğramı var onu da burdan yayınlıyorum istediğiniz anten tipini ve frekansı seçiyorsunuz.. hesapla dediğinizde tüm ölçüleri hesaplayıp size sunuyor..

http://rapidshare.com/files/161922057/Anten_Hesaplay__305_c__305_.rar.html

seriali de içinde.. güle güle kullanın ..  yapan arkadaşlar çalışmalarını burdan yayınlarsa sonucu hakkında da yazarlarsa seviniriz..

TA2AOF:
mehmet bey program için çok teşekkür ederim .anteni yapınca buradan sonucu yazarım
73

TB8BEE:
selam mehmet bey kolay gelsin çalışmalarında başarı diliyorum riça etsem radyelerin ölçülerini vere bilir misin kaç tane sarı kaynak teli almam lazım    kolay gelsin  73 ler

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git