Ana Sayfa > Ben yaptım oldu! ***

BALKON İÇİN 3 ELEMANLI BASİT VHF YAGİ

<< < (3/3)

TB5X_SK:
Hocam orada en son resimde radyallerin ölçüleri var .. ayrıca proğramı da ekledim.. kullanacağınız frekansa göre kendiniz de boyutlarını o program sayesinde ayarlayabilirsiniz..

Kolay gelsin 73'ler..

TA2AOF:
ben yagi yi aleminyum içi boş 8mmlik çubuklar ile 3 elemanlı olarak yaptıgım yagiyi deneme fırsatım oldu sonuc iyi degil ama,vertikal olan anteni yaptım yaklaşık 70km mesafede bulunan R4 9/5 olarak duyuldugumu arkadaşlar teyit ettiler. çalışmalara devam diyor programı yollayan TB5X  tekrar teşekkürlerimi iletiyorum.vertikalda 2mmlik sarı kaynak cubukları kullanılmıştır

TA4J:

--- Alıntı yapılan: TB5X - 08 Kasım 2008, 22:48:42 ---Hocam boom için kullandığım malzeme 1m uzunluğunda 1x2cm kalınlığında alüminyum doğramacılardan aldığım bir profil.. sarı kaynak telleri de piyasada genelde iki türlü oluyor bilgidim kadarı ile.. ince ve kalın diye satıyorlar.. kalınlık ölçüsünü bilmiyorum açıkçası..

kullandığım bir anten proğramı var onu da burdan yayınlıyorum istediğiniz anten tipini ve frekansı seçiyorsunuz.. hesapla dediğinizde tüm ölçüleri hesaplayıp size sunuyor..

http://rapidshare.com/files/161922057/Anten_Hesaplay__305_c__305_.rar.html

seriali de içinde.. güle güle kullanın ..  yapan arkadaşlar çalışmalarını burdan yayınlarsa sonucu hakkında da yazarlarsa seviniriz..

--- Alıntı sonu ---

Merhabalar ben programı indirmeye çalıştım ama uzun süredir indirilmediği için dosya silinmiş galiba. tekrar yükleme imkanınız varmı
teşekkürler.

TA7MKS:
mrb. programın rapid linki ölmüş. bilginize

TA2OJY:
konuyu yeniden dirilteyim dedim hocam

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git