Ana Sayfa > Haberiniz var mı? ***

RF'in etkileri konusu Hk.

<< < (2/2)

TA3FB:
Fikret ağbey Allah uzun ömür versin. Daha göreceğimiz nice günler var. Madem konu açıldı, küçük bir açıklama yapayım. Evet artık mis gibi kokan domatesleri tüketemiyoruz. Çünkü bu ülkede yetişen, bu yöreye adepte olmuş yerli çeşitlerimiz bitti. Kim bitirdi??? Biz bitirdik, bizim çiftçimiz bitirdi. Normalde yerli çeşitten alacağı mahsülün kat ve katını hibrit çeşitlerden alabiliyor. Yabancı tohum şirketleri, yanlış bazı politikalar ve bizim çiftçimiz bu duruma gelinmesine sebep oldu.
Her neyse, insanın doğal yaşam ortamı dışındaki her türlü ortam onun yapısında bir takım zararlara sebep olur. Boya atölyesinde, ayakkabı atölyesinde çalışan işçiler tiner, boya kokusu içinde, Bir teknisyen binlerce kW enerjinin içinde, maden işçisi yerin altında toz içerisinde çalışıyor. Ve biliyoruz ki bunların etkileri bazı insanlar üzerinde erken bazı insanlar üzerinde ortaya çıkıyor. Genetik yapı bu çevresel etkenler kadar önem taşıyor.
Mangalda etin üzerinden ateşe düşen yağın çıkarttığı dumanın etin üzerine sinmesi sonucu 600 sigaraya eşdeğer kansere sebep olan maddeyi vucudumuza alabiliyoruz. İsmail hocam bu maddeler hakkında konuda daha detayli bilgi sahibidir.
Teknolojinin getirdikleri ve götürdükleri malum. Einstein’a sormuşlar: “3.Dünya Savaşı’nda hangi silahlar kullanılır?” Einstein cevaplamış: “3 bilmem de 4′de ok ve yay kullanılacak!”
Sağlıcakla kalın
Barış

TB2CCC:

Einstein'ı hala çok kimse anlıyamamıştır.... Nobel'i anlıyamadıkları gibi.   :-))

Dünya aynı dünya fakat insanlar artık aynı insanlar değil maalesef.Hep çıkarlarını düşünen bir toplumlar haline geldik.

Adam seni genleri ile oynıyarak tohumluk almaya zorluyor fakat sonraki sene için mahsul almasın diye o tohumun genlerini değiştiriyor.

İnanın çok yakında birçok ürünümüzü bunun için yetiştiremez hale geleceğiz.Tabii ki her konunun kendine has zararları var.Ben konumuz gereği sadece RF'in zararlarını gündeme getirmek istemiştim.

Bilenler bilir benim meşhur bir lafım vardır...   NASIL BİLİYORSANIZ ÖYLE YAPIN...     :-))

Sağlıkla kalın.Para ile alınamıyan tek şey SAĞLIKTIR......  Dr.falan hepsi hikaye....

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git