Gönderen Konu: Soyguncu VODAFONE  (Okunma sayısı 411 defa)

Çevrimdışı TA1LC

Soyguncu VODAFONE
« : 08 Ekim 2008, 12:33:52 »
8 yıl Telsim,şimdi Vodafone hattı sahibiyim.Son zamanlarda şirkette bi degişiklik var ki her fırsatta hille yapmaktan kaçınmıyorlar.Birisi söyleseydi inanmazdım. Dün 100 kontür yükledim 5 dakikası 1 kontür tarifesinden  yararlanmak için.(normalde 20  parça kontür  yüklerim- gerektigi zaman)  3 görüşmeden sonra 97 ye inmişti(7501 i aradım. ) 4 -cü görüşme şehiriçi bir sabit telefondan sonra (2 dakika)tekrar aradım  ve kontürler 44 de düşmüştü !!. Müşteri hizmetlerine gittim ve şikaette bulundum . onlar da: bilmem hangi (alakam olmadıgı ve ismini duymadıgım) sitelere üyeligim oldugu için üyeligi iptal edersem kontürüm düsmez deyerek 2 ytl karşılıgı üyeligi iptal ettiler. Hiç konuşmama ragmen aynı gün akşam üzeri  baktım ki daha 20  kontür gitmiş. Bugün ise GOOGLE ara motoruna ''telsim hattında kontür eksilmesi'' kelimelerini girdim ki bunun öyle oldugunu gördüm. Ne yazık ki evimizde daha 3 hat var haberleri bile  olmadan soyuluyorlar. ilk işim hepsini iptal etmek.

Çevrimdışı TA5FW

Ynt: Soyguncu VODAFONE
« Yanıtla #1 : 08 Ekim 2008, 15:38:21 »
TELSİM İngilizlere satılmış durumda. Onlarda Türkleri ne kadar yollarızın hesabında.
İngilterede kullanıcılarına 2 yılda bir telefon hediye eden, akşam bedava konuşturan VODAFONE Türkiyede insanları nasıl daha iyi soyarımın ve ince ince hırsızlık planlarının peşinde.
Dürüst operatör olsa kullanıcısını korur. Bu arada hepsi birbirinden üç kağıtçı ama yinede yurdum firmalarında kalmak en doğrusu.
Korhan BÜKEN
73's de TA5FW

Çevrimdışı TA2OD

« Yanıtla #2 : 09 Ekim 2008, 09:30:23 »
Evet arkadaşlar bu sıralar yani iki aydır cep telefonumda bende kontür dayandıramıyorum
 50 kontür bir gidişe eksiliyor bende ereğlide baş bayii ne uğradım sorunumu anlattım
 3 günde 250 kontür harcanırmı diye savcılığa suç duyurusunda bulunacağım dedim bana siz muhakkak  bir   yere üyesinizdir dediler  numaramı verdim  baktılar siz işte logo ilgili bir  isim verdiler neyse benim ne işim olur zaten telefonum sadece telefon özelliklerinde kullanabilecek telefon üyeliklerinizi iptal ediyoruz dediler neyse sesimiz cıkmadı sorun çözülecek diye  yinede temkinli olalım 100 kontür yükleyelim dedim yükledik bu defa 100 kontür iki gün dayana bildi hakikaten ne yapmalıyız bilemiyorumda aklıma gelen ilk olay baştada konu ettiğim savcılığa bu hususta suç duyurusunda bulunmak diye düşünüyorum

ZONGULDAK KDZ EREĞLİ DEN 73.
ta2aoz@hotmail.com
https://picasaweb.google.com/home?hl=tr
AHMET ÖZER TEL-0531 623 9066

Çevrimdışı TA5FW

« Yanıtla #3 : 09 Ekim 2008, 16:30:05 »
Savcılığa suç duyurusunda bulunun !
Ayrıca iletişim üst kurulunada şikayette bulunun.!
Ama bu hükümetin siyaseti gereği ne kadar sonuç alınır bilemiyorum.
Korhan BÜKEN
73's de TA5FW

Çevrimdışı TA2PI

« Yanıtla #4 : 10 Ekim 2008, 11:10:56 »
Ülkem ve  değerlerinin  kimlere   ne şekilde verildiği ve  işletildiği aşikardır... 1918 de  yapamadıkları tarihsel yenilgilerini içlerine  sindiremeyerek günümüze  taşıdıkları bir  gercektir...
Evet  son zamanlarda  aynı  problemi  bende  yaşamaktayım.. yüklediğim  kontör bir anda bitiveriyor.. ve  bana verilen  mesaj  hakkımda  kontör bittiği için  onuda  kesiyor...
birde  şu ##002#  meselesi.... gercekten  denedim  kontör gidiyor.. bunu bir cogumuz  farketmiyoruz....   çevir  sesi  sonrasi aramakar  aktarılıyor diyip "aradıgınız kişiye  ulaşılmıyor" ibaresini duydıgunuz zaman 1  kontör  gidiyor..  bunu gördüm  acaba telefonumdanmı    yada  işletmeden mi diye düşündüm.. Birde   forumda yazdıgınız üzre  bir yerlere  üye  olma gibi..  ben hiç bir yere  üye  değilim . anladıgım birilerinin bu  numaraları  gayri yollarla  habersizce  üye ettikleri....

Çevrimdışı TB2AFS

« Yanıtla #5 : 17 Ocak 2009, 09:55:49 »
Benimde kontürlerim gitti yapacak birsey yok gittim kafalarına hattı attım,

Çevrimdışı TA1AJ

« Yanıtla #6 : 17 Ocak 2009, 21:53:58 »
Benim, çocuklarla beraber üç adet vodaf. hattım vardı. Kapattım, rahatım.

Çevrimdışı TA3EM

« Yanıtla #7 : 02 Şubat 2009, 16:48:37 »
AİLE BOYU AMATÖRLÜK YAPALIM BUNLARADA MUHTAÇ OLMAYALIM ARKADAŞLAR