Değerli arkadaşlar,
bahsi geçen sitede DATA BASE SEARCH kısmını tıklayıp ardından gelen sayfada TA1, TA2,vd işaretleri tek tek yazıp GO SEARCH yaptığımızda en son 200 istasyon bilgisine ulaşabiliyoruz.
TA1 : AN, ZK, DX, HZ, CQ, CM, D, EE, E, ED, KB
TA2 : MW/7, D, RC/0, ZAF, UD, IJ, IK/6, FQ/M, OK1TN
TA3 : D, GO, DL1OO/P, DF3MC, YE, EL, AX
TA4 : A, SP5OXJ, D, OE6TLF/P, CS, CW, OK1MU, ZT, DL2SWU, ED
TA5 : BO, DL5EO
TA6 : E
TA7 : KA, AO, OM, IJ, KO, CA, A, TA, MPB
TA8 : -
TA9: I/P
TA0 : U, WA2KBZ, GI, W
TC : 3EC, 1YLH, 1CM, 4X
Benim sayabildiğim 59 istasyon ( 3 yerli yabancı- 9 yabancı geçici) 6 istasyon 3 operatörün ( 3EC=3GO+3YE ve TC1YLH/TC4X 1HZ çalışması ) 3 tanede K klüp istasyonu.
Zamanında TK'ya tüm lisanslı amatörlerin sayılarını ve çağrı işaretlerini sormuştum. "En kısa sürede web sayfalarına yerleştireceklerini" söylemişlerdi. Rivayete göre 6000 ( altı bin- six thousand-sechts tausand) kadar ehliyetname sahibi var. Hadi bunların 1/4 ü A sınıfı desk 1000-1500 kişi. 50 TRAC Şb + 15 kadar diğer dernek. Merak ediyorum nerede bu amatörler????
İsmimi Tevfikous Aydınus Kazancıoglusauros Extinctus olarak değiştirmeyi düşünüyorum.
Contestlerin sonuçlarına bakınca yine aynı 3-4 kişiyi görmek hem sevindiriyor, hem üzüyor. Seviniyorum en azından bizim klasik eleman havada diye. Üzülüyorum TA çağrı işaretini duyan Thanks for the multiplier/new one. diyince.
73ler hepinize.
TA1HZ