Gönderen Konu: Gelişmiş Çevrim, Log ve Kayıt Yönetim Programı Yayında! TB2PYW  (Okunma sayısı 35 defa)

Çevrimdışı TB2PYW

🚀 Tamamen Ücretsiz: Gelişmiş Çevrim, Log ve Kayıt Yönetim Programı Yayında!
Merhaba değerli forum üyeleri ve dostlar,
Sizlerle, uzun süredir üzerinde çalıştığım ve amatörlerin/operatörlerin işini büyük ölçüde kolaylaştıracağına inandığım tamamen ücretsiz yeni yazılımımı paylaşmanın heyecanını yaşıyorum!
Süreci çok daha pratik, düzenli ve profesyonel hale getirmek için sıfırdan tasarladığım bu programda, bir operatörün ihtiyaç duyabileceği tüm detayları tek bir çatı altında topladık.
📌 Öne Çıkan Özellikler
 💾 Gelişmiş Log & Veri Yönetimi: Tüm log (oturum) kayıtlarınızı güvenli bir şekilde veri olarak dışarı kaydedebilir ve dilediğiniz an cihazınıza indirebilirsiniz.
 📂 Dinamik Veri Tabanı Yolu: Veri tabanınızı istediğiniz klasörde veya sürücüde barındırabilir, program içerisinden veri tabanı yolunu dinamik olarak kolayca gösterebilirsiniz.
 🔄 Güvenli Veri Tabanı Yedekleme: Olası veri kayıplarının önüne geçmek için tek tıkla verilerinizi yedekleyebilirsiniz.
 📊 Düzenli Çevrim Kayıtları & Detaylı Raporlama: Çevrim (net) kayıtlarınızı hiçbir karmaşa olmadan düzenli bir şekilde tutabilir, gelişmiş raporlama sistemi sayesinde tüm geçmiş verilerinizi detaylıca analiz edebilirsiniz.
 ✏ Dinamik Başlık Desteği: Program başlığını kendi tercihinize veya o anki çevrime göre dinamik olarak anlık özelleştirebilirsiniz.
 🎁 Entegre Çekiliş Özelliği: Çevrimlerinize, etkinliklerinize heyecan katacak; kayıtlı kullanıcılar arasından adil ve hızlıca kazanan belirleyecek entegre çekiliş modülü!
 🤝 Sponsor Kayıt Sistemi: Etkinliklerinize destek veren sponsorların kaydını kolayca tutabilir ve yönetebilirsiniz.
 🆓 %100 Ücretsiz: Programın tüm özellikleri tamamen ücretsizdir ve herhangi bir kısıtlama barındırmaz.

Arkadaşlar link benim Google Driver’ımımdadır.

https://drive.google.com/file/d/1DfKHs1PhD9hzvQ9hdK6KQ5okpNMnOVzp/view?usp=drivesdk

Çevrimdışı TB2PYW

Arkadaşlar merhaba şimdi bulunduğum yerde bilgisayar olmadığı için telefonumdan eklemek zorunda kaldım uygulamayı resim eklemeye çalıştım fakat bir türlü başaramadım cep telefonundan uygulama hem kişisel olarak kendi telsiz konuşmalarınızı kaydını tutmak için hem de çeviri
Çevrim yapan arkadaşlarımızın Çevrimlerini kaydetmesini sağlayan kaydettiğiniz kayıtlarınızı bir başkasına göndermenize olanak sağlayan Gönderdiğiniz dosyanın içeriğinin 250 bit şifreleme ile korunduğu ve Gönderdiğiniz kaydına asla değişmeyeceğine emin olduğunuz sürekli kesintisiz olarak kayıtlarınız tutabileceğiniz program üzerinde birden çok operatör kaydı yapılarak tüm kayıtların birbirinden bağımsız olarak işletildi yedekleme sistemin olduğu ayrıca program içinde Çevrim esnasında hediye vermek için çekiliş yapmanıza imkan sağlayan çekiliş sisteminin olduğu çekilişi sadece çim yapıldığı akşamı kapsayan tamamen şanslı kişiyi rastgele belirleyen ve çekiliş sonucunun asla silinemediği ve manipülasyon yapamadığı bir sisteme sahip güzel bir amatör telsiz çevirim programıdır. Programda eksik küsür ya da öneriniz varsa lütfen belirtin programımızı geliştirmek adına güncellemesini devam ederiz  73