Gönderen Konu: TC2E - CQ WW SSB Contest'e Katıldık! (2025)  (Okunma sayısı 122 defa)

Çevrimdışı TA7H

TC2E - CQ WW SSB Contest'e Katıldık! (2025)
« : 28 Ekim 2025, 11:27:04 »
Merhaba,

Bu yıl TC2E Contest istasyonu olarak CQ WW SSB Contest 2025’e katıldık.
Yoğun ama bir o kadar da keyifli geçen 48 saatlik yarışma boyunca toplamda 5900+ QSO gerçekleştirerek yaklaşık 10.8 milyon puan topladık! 💪🎙️

Yarışmaya Cuma gecesi saat 22:00’de başlamadan hemen önce, rotorda bir arıza meydana geldi. Ancak bu tür aksilikler contestlerde her zaman olabilir. Teknik ekibimizin güçlü olması sayesinde hızlıca müdahale ederek yedek rotoru devreye aldık ve istasyon kısa sürede yeniden faaliyete geçti. ⚙️🔧

📡 Kullanılan Cihazlar

ICOM IC-7600, ICOM IC-9100, Yaesu FTDX-10

🏗️ İstasyonda Kurulu Antenler

Ultrabeam 40-6m, SteppIR 20-10m, Hexbeam 20–10m, 160m Delta Loop + EFHW, 80–10m EFHW

👨‍💻 Operatör Ekibimiz

TA2AI Yakup, TA2FE Emin, TA2HTU Haldun, TA2TEO Teoman, TA7AZC Gölkem, TA7EK Emre, TA7H Furkan, TA7YLY Merzuke

Bu yarışma için TA7AZC Gölkem ve TA7EK Emre özel olarak Giresun’dan gelerek ekibimize katıldılar.
Tüm operatör arkadaşlarımıza özverili çalışmaları, yüksek enerjileri ve mükemmel ekip ruhları için teşekkür ederiz! 🙌

Sevgilerimle,
73!
« Son Düzenleme: 28 Ekim 2025, 11:33:14 Gönderen: TA7H »

Çevrimdışı TA1ZTC

Ynt: TC2E - CQ WW SSB Contest'e Katıldık! (2025)
« Yanıtla #1 : 28 Ekim 2025, 11:52:33 »
Böyle şahane bir istasyona ev sahipliği yaptığı için Emin ağabeyim başta olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ederim. Başarılarınızın devamını dilerim. Her yarışmada kendi rekorlarınızı kırarak çıtayı daha yükseğe çekiyorsunuz. Maaşallah.
Büyüğünü bilen büyüğünden büyüktür.

Çevrimdışı TA8A

« Yanıtla #2 : 28 Ekim 2025, 13:03:55 »
Türkçe dersinde fiil çekimlerini öğrenmiştik. Birden bazılarını hatırladım.

Kıskanıyor, (Bu doğru mu bilmiyorum.)
Kıskanıyorsun, (Bunu da bilmiyorum.)
Kıskanıyorum, (Ama bu kesin, vallahi kıskanıyorum)

Elinize emeğinize sağlık. 73

Bilal Ekmekci, TA8A

Çevrimdışı TA2TEO

« Yanıtla #3 : 28 Ekim 2025, 13:06:53 »
Katılan arkadaşlara emek verenlere kendi adıma teşekkür ederim. Yol yapan , imal eden , planlayan , yemek yapan , temizlik yapan , her işin ucundan tutan , karşısına olumsuz bişey çıksa dahi ekibin diğer üyelerinin morali ve keyfi bozulmasın diye sineye çeken ve gülmeye devam eden arkadaşlara yazıyorum. Sizi görmedim zannetmeyin. Her insan arkdaşları ile ekip olarak çalışamıyor. Her insan verdiği sözleri tutmuyor. Zahmetler sonucunda ortaya taktir edilecek birşey çıkmış ise bu öğe ile övünecek kişiler sizlersiniz.

Bu ve benzeri aktivitelerde izleyen ve takip eden, bir gün sizler gibi olmay isteyen , yaşı farketmeyen tüm insanlara güzel birer örnek olabilmemizi diliyorum. Ülkemizde ahlak ve etik gibi kavramların son zamanlarda geri plana atılmasına karşın insanlar ile iletişimi kaliteli , nezaketi , durumlara adaptasyonu ve ilkeli davranışlar gösterebilen  TC2E da çalışmış tüm amatör telsizci bireylere bu fırsatı ve ortamı oluşturan sevgili dostumuz Emin Bora Demirele ve gereken müsamayı esirgemeyen sevgili ailesinede son defa sevgilerimi ve takdirlerimi sunuyorum.

Umarım arkadan gelen arkadaşlar da kendi içlerinde bir derneğe mahkum kalmadan gruplanarak benzer oluşumları sağlayarak tüm dünyadan yeni arkadaşlar edinmenin zevkine varabilirler.

Notlar : Merzukenin amatörlüğünün 3. yılı tüm yurtta ve yabancı ülkelerde çeşitli pasta kesme ritüelleri ile kutlanmaktadır. / Sevgili Furkan taleb edilen videoları sen yapmadıkça birikmektedir. Artık video masasına oturmanın zamanı gelmedimi (admine cesaret ile sitem!)
TA2TEO

Çevrimdışı TA2IE

« Yanıtla #4 : 28 Ekim 2025, 13:13:35 »
Emin abiyi ve tüm destek veren ekibi tebrik ederim tam bir amatör ruhu ile el birligi ile birbirine kenetlenmis saglam bir gurpdu aranizda olmak isterdim bir dahaki sefere insallah .

Çevrimdışı TA8AT

« Yanıtla #5 : 28 Ekim 2025, 15:04:47 »
Katılan arkadaşlarımızı tebrik ederim. Emin ağabey her zaman olduğu gibi yardımseverliğini ev sahipliğini böyle güzel bir çalışmada göstermiş. Darısı CQWWCW yarışmasına.
I LOVE İCOM

Çevrimdışı TA2NC

« Yanıtla #6 : 28 Ekim 2025, 17:41:49 »
cok cok guzel bir skor.
tebrik ederim.

Tam gaz devam arkadaşlar

Çevrimdışı TA5FA

« Yanıtla #7 : 28 Ekim 2025, 17:58:50 »
Tebrikler, Teşekkürler.
https://www.youtube.com/user/ta5fa?sub_confirmation=1
https://ta5fa.blogspot.com/
İzle >>> https://youtu.be/Kt_XnG0Th4M      Sonuç ;      "Etkili iletişimin %20'si bildikleriniz ve %80'i bildikleriniz hakkında nasıl hissettiğinizdir." - Jim Rohn

Çevrimdışı TA1ED

« Yanıtla #8 : 28 Ekim 2025, 21:49:39 »

Ülkemizde güzel şeylerde oluyor,
Teoman, benim bir saatte düşünüp toparlayamayacağım duygularımı aynen kaleme almış, izniyle paylaşıyorum tekrar.                 
herkese selamlar, TA1ED

''Katılan arkadaşlara emek verenlere kendi adıma teşekkür ederim. Yol yapan , imal eden , planlayan , yemek yapan , temizlik yapan , her işin ucundan tutan , karşısına olumsuz bir şey çıksa dahi ekibin diğer üyelerinin morali ve keyfi bozulmasın diye sineye çeken ve gülmeye devam eden arkadaşlara yazıyorum. Sizi görmedim zannetmeyin. Her insan arkadaşları ile ekip olarak çalışamıyor. Her insan verdiği sözleri tutmuyor. Zahmetler sonucunda ortaya taktir edilecek bir şey çıkmış ise bu öğe ile övünecek kişiler sizlersiniz.

Bu ve benzeri aktivitelerde izleyen ve takip eden, bir gün sizler gibi olmayı isteyen , yaşı farketmeyen tüm insanlara güzel birer örnek olabilmemizi diliyorum. Ülkemizde ahlak ve etik gibi kavramların son zamanlarda geri plana atılmasına karşın insanlar ile iletişimi kaliteli , nezaketi , durumlara adaptasyonu ve ilkeli davranışlar gösterebilen  TC2E da çalışmış tüm amatör telsizci bireylere bu fırsatı ve ortamı oluşturan sevgili dostumuz Emin Bora Demirel'e ve gereken müsamayı esirgemeyen sevgili ailesine de son defa sevgilerimi ve takdirlerimi sunuyorum.
TA1ED
  METİN KORKMAZ -TEKİRDAĞ