Ana Sayfa > Bir sorum var! ***
QRP Labs
TA1CD:
Merhaba,
Öncelikle bayramınızı kutlarım.
Emin olmamakla birlikte Qrp labs 'ın sahibinin Türkiye olduğunu duymuştum. Web sayfasını incelerken satış yaptığı cihazları Türkiyeden gönderildiğini okudum. Bu firma ile alışveriş yapan varmı? Buradan alışveriş ile ilgili bilgiye ihtiyacım var. "Firma ile iletişim kur" önerisi haricinde yardımlarınızı bekliyorum.
Selamlar,
Recep Tezkol
TA4SO:
Recep Bey merhaba, iyi bayramlar
Evet duyduklarınız doğru QRP Labs firmasının sahibi G0UPL Hans Muğla / Dalyan'da yaşıyor. Eşi de Türk. Bu nedenle Hans enişte denmesine de artık alışmış :) Kendisi ile arada görüşüyoruz ve sitesinden alışveriş yapan bir çok amatör arkadaşımız var.
Daha ötesi Hans biz TA amatörlerine %30'a varan oranda indirim yapıyor ve normalde özellikle QRP kitlerde uzun bir bekleme süresi olmasına rağmen bizlere genelde bir kaç gün içerisinde PTT ile gönderim yapıyor.
Bunun için kendisine hans.summers@gmail.com e-posta adresi üzerinden ulaşıp kendinizi tanıttıktan sonra ürünlerinden almak istediğinizi ve TA amatörlerine yapılan indirimden yararlanmak istiyorum yazarsanız alışveriş sitesinde çağrı işaretinize özel bir indirim kodu tanımlıyor. Yalnız kendisine İngilizce yazmanız gerekiyor.
Ben QMX+ QRP, PA ve toroid vs malzemeler aldım en son. Umarım bu bilgiler işinize yarar 73...
TA7H:
Selamlar Recep Bey,
İyi bayramlar. G0UPL Hans enişte ile 2020 yılında pul koleksiyonu sebebiyle tanışmıştık. Özel bir pulu benim için Amerika'da bulup, bana ulaştırılmasını sağlamıştı. QRP'ye olan merakım ile birlikte birçok cihazını aldım. Özellikle all band ve all mode olan QMX+ modelini tavsiye ederim.
Şadan hocamızın dediği gibi, bekleme süresi olmaksızın montajlayıp kargoları gönderiyor. Cihazları, Gümrük vergisi ödemeden alıyoruz ve TA amatörlerine yapılan indirim sayesinde de çok cazip hale getiriyor. Yurt dışında 1-2 ay montaj süresi bekliyorlar. 73!
TA1CD:
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler ederim.
Selamlar, recep
TA1CD:
Merhaba,
Şadan Bey ve Furkan Bey 'in açıklamaları doğrultusunda Hans Summers'a mail yazdım. maili yazmamda yardımcı olan ChatGPT 'ye de ayrıca teşekkür ederim :) Enişte 10 dakika içinde mailime cevap verdi. Gerekli indirimleri, yüklü kargo ücreti yerine ödemeli ptt kargo ve ödemeyi TL ile yapabilmem için gerekli açıklamaları yaptı. Umarım bu mesaj dizisi bu konuda bilgi ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olur. Tekrar yardımları için arkadaşlara teşekkür ederim. Ayrıca bizlere bu ortamı sağlayan Bilal Bey'e teşekkür etmemek olmaz.
Selamlar.
Recep Tezkol
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git