Ana Sayfa > Neler, neler yapmışlar! ***
1,5 - 200 Mhz arası kesintisiz çalışan 2 elemanlı anten
TA2FE:
Evet Arkadaşlar Selamlar,
Herkesin merakla beklediğini biliyorum. Ben bir adet getirme kararı verdim. Ekonomik olarak bir balans ayarından sonra bir adet resmi yoldan ithal edeceğim. Ondan sonrası sıra size gelir. Artık nasıl yapılmış neler lazım gibi konuları size devrederim çünkü vakit olarak becerebilmem mümkün olmaz sizide yavaşlatırım .
Sipariş vermeden önce söyleyecek bir şeyiniz varmıdır?
Selamlar
Emin
TA2AD:
Emin'cim gazan mubarek olsun derim :)
Bir tarihde USA dan resmi olarak FT847 ithal etmiştimde , çektiğim çileyi ben bilirim,
inşallah bürokrasi biraz daha kolaylanmıştır 2004 den bu yıla ..
TA2FE:
Şua Abi Selamlar,
Vallahi haklısın . Bende daha bu işler bu kadar yaygın değilken bir HF yagi ithal ettim . Yagi fiyatınından daha fazla masraf ve özel masraf parası ödedim . Yanız şimdi o kadar zor değil. Özellikle şu an yurt dışından dalış feneri ve Amerikadan dalış bilgisayarı ithal ediyorum . Eğer gümrükçün mevzuatı biliyorsa zor olmuyor.
Tabi bu tek bir malzeme olduğu için tüm masraf bir mala biniyor ama eğer adet 5 olsa da aynı masraf 5 e bölünüyor. Yinede devlet ile takışmak olmaz . Senide haberdar edeceğim .
Selamlar
Emin
TA6ABE:
Söz konusu bu anten benimde hayli ilgimi çekti.
Konuyu baştan başa okudum. Konuyu açan ve devam ettiren tüm üyelerin ellerine sağlık.
Birde fedakearlık yaparak,antenin gerçek ölçülerinide buraya yazacak kişi olursa,sanıyorum tüm amatörler bundan yararlanma imkanına sahip olacaklar.Sevinecekler. Haydi hayırlısı.
Herkese saygılar.
TA4BU:
TA6ABE Arkadaşım yazılanalrı dikkatli okuyup cizilenleride dikkatli bakarsanız anten ölcülerini gayet acık bir şekilde göreceksiniz.
TA4BU
Mesut Pargan
Muğla Trac Temsilcisi
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git