Ana Sayfa > Tebrik, Taziye, Doğum, Ölüm, Hastalık, Mutlu günleriniz ***
TA8DX (SK)
TA5S:
Kahramanmaraş Amatörlerinden degerli dostum kardeşim TA8DX Mustafa EZER ve Eşinin Yaşanan Deprem de Mallesef Yaşamaını kayebettiği öğrendim Ailesine tüm amatör camiamızın başı sağulsun Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah Rabbim böyle bir afad ı birdaha bu millete göstermesin inşallah allah rahmet eylesin Mekanınız Cennet olsun
TA1CX:
Allah Rahmet Eylesin. Mekanı cennet olsun.
TA1PB:
Allah rahmet eylesin...
TA3Q:
Çok kıymetli hemşerim Mustafa Asım EZER ve ailesinin ilk önce enkazdan çıkarılması ve yaşatılması için yapılan çalışmayı ve sonunda ise enkaz kaldırma çalışmalarını, aynı bölgede bende başka bir alanda kendi ailem için çalışmada bulunurken takip ettim. Üzülerek ifade etmek istiyorum kendi ailem de dahil sevilen insanlar elimizden kayıp giderken hiç bir şey yapamıyoruz. Rabbim tüm enkazda kalan ahirete intikal edenlere cennet mekan, kabirlerini pir nur eylesin, kabirde azap görmesinler. Şehitler ile aynı makamda olsunlar. Elimizden yalnızca gelen dua etmekten başka bir şey gelmiyor. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin. Hayatta kalan yaralı ve bu enkazdan sağ kurtulan diğer insanlara, dostlara ve bizlere tekrar bu afatı yaşatmasın. Tez zamanda ihtiyaçlar giderilmesini rabbimden istiyorum. İçim çok buruk kalbim kaldırmıyor.
TA4A:
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, çok üzüldüm .
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git