Ana Sayfa > Bir sorum var! ***

Röle ve Simplex Frekans Listesi

(1/1)

TA2ICJ:
Merhaba

Amatör bantlarda kullanmak için iki adet el telsizi alacağım. Üretici maalesef bu telsizlerin programlama kablos ve yazılımını satmıyor, satış aşamasında verdiğimiz listeye göre programlayıp veriyor.

UHF el telsizi için alırken satıcı firma tarafından programlanması için farklı simplex kanallar ve röle'ler de dahil olmak üzere verebileceğim bir frekans listesini nereden bulabilirim?

Teşekkürler

TA2FE:
Cengiz Bey Selamlar,

Biliyorum farkındasınızdır mutlaka ama almayı düşündüğünüz cihaz eğer sadece kanal yüklemesi yapılabilen bir cihaz ise amatörlük adına çok
kullanışlı olacağını düşünmüyorum . Böyle bir cihaza ne müdahale edebilirsiniz ne de yeni bir frekans yükleyebilirsiniz.
Ayrıca almayı düşündüğünüz cihazın 12,5 Khz alıcı verici frekansları desteklediğinden emin olmanızı öneririm . Yeni VHF röle frekansları
25 Khz değil dolayısı ile TX te ve birbirine yakın yerde rölelerde problem çekebilirsiniz.

Selamlar

Emin
TA2FE

TA2ICJ:
Emin Bey Merhaba

Hem forumdan yazdığınız mesaj için hem de telefonda zaman ayırıp detaylı olarak bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim.

Navigasyon

[0] Mesajlar

Tam sürüme git