Ana Sayfa > Bir sorum var! ***

MY-62L multimetre ekranda fazladan simge.

<< < (2/3) > >>

TA1LC:
ikisi de aynı.

TA1LC:
Ustanın iyisi malzeme artırırmış bende aynı.
 64 modelde 8 pin çıktı (döküldü). Yer tespiti için açtığm 62 modelde 7 pin vardı. Her ikisini de 8 pine tatamladım ve geniş pim için 180 derecedeki karşı boş slota taktım. Zaten geniş olanlar için 4 yer var ikisi dolu. Ama üçer nokta çıktı .
Son olarak 7 şer pimle indirdim sorun kalmadı.
64 modelinde iki  geniş pim üst üste konulmuş olabilir dagılmadan önce tespit edemedim.
 Neticede birisi çope gidecekti ama şu an ikisi de çalışır durumda. Zaten ilk aldığım yeni daha.
  Konu kapanmıştır.

TA1LC:
Periodik bakım.
 Komple açmaya gerek kalmadan Oksitlenme sıkıntılarını gidermek için Yaglı veya Yağsız Kontak Sprey tedavisi için 1,5 mm uygulama.
Oksitlenme en fazla 200 Om kademesinde sıkıntı yaratır.

TA5AE:
Pin resmini iyi ki vermişsiniz.
Başka bir marka multimetremi 6 ay önce iç temizlik için açtım başıma geldi. Çok ama çok dikkatli olmak gerekirmiş.
Pinler anında yere döküldü ve hatta birini sonradan zorla buldum.
Birkaç gün sonra Google görsellerden tesadüfen yabancı bir sitede sizin gibi
düşünceli birinin verdiği pin şemasını buldum. Yaylı pinleri şemaya göre yerleştirdim.Ama, sonradan bir daha açmam gerekirse diye pinlerin dip kısmına yapıştırma mahiyetinde  fırça ile ince vernik sürdüm.

TA1LC:
Pin konum için  resim çekmek gerekiyor telefonla  iyisi.    2015 senesinde  60 TL olan şimdi 600 olmuş enteresan.  https://www.gittigidiyor.com/arama/?k=my%2064%20dijital%20multimetre

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git