Ana Sayfa > Bir sorum var! ***
Chrome Tarayıcı Sıkıntı Var
TA1LC:
Windows 7. Chrome Tarayıcı ''Hepsi burada'' ''Çiçek sepeti'' açmıyor.
Kimi sitelerde resimde olan ekran çıkıyor bağlantıya tıklamak gerekiyor. Sorunu nasıl giderebilirim?
Diğer Tarayıcılar Yavaş Çalışıyor.
TA2NC:
genelde bu sorun bilgisayar saatiniz yanlis ise olur.
Ya da bir proxy sunucu tanimi var arada. SSl paketler o proxyden gectigi icih sertifika hatasi veriyordur.
TA1LC:
Saati bir saat geri kullanıyorum zaten. Şimdi denemek için düzelttim ve Saat doğru olunca bu ekran çıkıyor:
TA2SUA:
Saat ve saat dilimi ayarlarını bulunduğunuz bölge için (Türkiye GMT+3) doğru şekilde ayarlayıp bilgisayarınızı bir yeniden başlattığınızda düzelmesi gerekir.
Yine de karşınıza ve sadece belirli sitelerde çıkmaya devam ediyorsa o sitelerin SSL sertifikalarının süresi de dolmuş olabilir.
Windows 7 kullandığınızı belirtmişsiniz. Tüm güncellemeleri yaptığınızdan emin olun eğer sisteminiz uzun zamandır güncelleme almıyorsa Türkiye'nin artık GMT+3 saat diliminde olduğu ile ilgili güncellemeyi de belki almamış olabilir bu durumda zaman dilimi olarak Moskova gibi yine gmt +3 olan bir yeri seçerek tekrar deneyin.
TA1LC:
Suat bey şu an saat dilimi İstanbul +2 de ve 1 saat geri gidiyor ayarda. 1 saat ileri alırsam siteler hiç açılmıyor. Denedim +3 Atina- saat ileri diyor bu sefer. Daha ziyade Hepsiburada ilk sayfada donup kalıyor. İlginç olanı Opera da açmıyor. Firefox açıyor o da son sürüm çok yavaş.Cep Telefonu paylaşım noktasından girince de aynı. Çok uğraştım güvemlik sertifikaları manuel sısteme girdim ama olmuyor muhtemel eksik bir şey var zaten win 7 artık güncellemeye kapalı.Acaba cd takıp onarım yapılır mı bir şey silinmeden?
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git