Ana Sayfa > Yarışmalar ***

CQ Worldwide DX Contest SSB 2021

<< < (2/4) > >>

TA1UIG:

--- Alıntı yapılan: TA2ANL - 01 Kasım 2021, 12:40:46 ---Herkese Merhaba,
Yarışmaya katılan bütün amatör arkadaşlarımızı tebrik ederim. Ben AA Test programı kullandığım için, loglarım Cabrillo olarak oluştu. TQSL'e yükleyebilmek için, ADIF'e çevirmem lazım. Pek kolay bir işlem değilmiş. Ücretli programlar var, ama şu anda ödeme yapmak istemedim. Acaba cabrillo loglarımı, ADIF'e çevirmek için yardımcı olabilecek kimse var mı diye sormak istedim?
Selamlar,
Tolga ANIL

--- Alıntı sonu ---

adıf dönüştürücü  yardımcı olacaktır 73
https://www.cqww.com/adif/

TA4J:

Yarışmaya katılan bütün amatör arkadaşlarımızı tebrik ederim. Ben AA Test programı kullandığım için, loglarım Cabrillo olarak oluştu. TQSL'e yükleyebilmek için, ADIF'e çevirmem lazım. Pek kolay bir işlem değilmiş. Ücretli programlar var, ama şu anda ödeme yapmak istemedim. Acaba cabrillo loglarımı, ADIF'e çevirmek için yardımcı olabilecek kimse var mı diye sormak istedim?
Selamlar,
Tolga ANIL

--- Alıntı sonu ---

Tolga bey AATest programında Files - Export to ADIF menusunden ADIF olarak çıktı alabilirsiniz.

http://www.telsizciler.org/index.php/topic,30183.msg91254.html#msg91254

TA5FA:

Selamlar,
Tolga ANIL

--- Alıntı sonu ---

Selam "Bu platform Türkiyenin Amatör Radyo Wikipediasıdır" diye boşuna söylemiyoruz  :)
Çözümü http://www.telsizciler.org/index.php/topic,34302.msg112017.html#msg112017   bakınız vaktiyle anlatmıştık.
(Aslında AAtesti kapatmadan da ADIF alabilirdiniz zaman zaman kapatınca log kaydı silinebiliyor)

73.....

TA7H:

Selamlar,
Tolga ANIL

--- Alıntı sonu ---

Anıl bey bende yıllardır AAtest kullanıyorum. Programın sol üst köşesinde yer alan files'a tıklayın. export to adif seçeneğini göreceksiniz. Herhangi bir dönüştürücü programa ihtiyacınız yoktur. 73

TA2ANL:
Başta Furkan bey ve Alibeye çok teşekkürler. Ben sadece Report bölümüne baktığım için, yazdığınız bölümü hiç fark etmedim.
Mehmet bey hafıza i beşer nisyan ile malüldür ;)
Herkese çok selamlar.
Tolga ANIL

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git