Ana Sayfa > Tebrik, Taziye, Doğum, Ölüm, Hastalık, Mutlu günleriniz ***

TA8O (eski TA8EN) İrfan KOZAN Kardeşim gibi sevdiğim vefat etmiş...

(1/4) > >>

TA3Q:
        Değerli dostum İrfan KOZAN Covid-19 nedeniyle 20 gün hastanede tedavi görmekte iken vefat ettiğini öğrendim. Çok üzgünüm, telefonla haberi öğrendiğimde kendime gelemedim.
        50 yaşında 4 çocuk babası; yiğenlerimin  2 si ikiz daha okula başlamadılar. Neler yazayım....
        25 sene gözümün önünden geçti gitti, G.Antep ten ayrıldıktan sonra ben  telefonda kendisi ile uzun uzun sohbetleri mi. Bekarlığında bozulan eski bilgisayarıma 2000 yıllarda format atıp sabahladığımızı mı,  Yaesu FT 51R filan yerde 2 tane hurda halde duruyor diye beni gecenin bir karanlığında arayıp kaçırma sen hep arıyordun telefonla bahanelerini mi,  ömür ne ara geçti gitti. Okulunda bölüm şefliği yaptığı sıralarda anfiler üzerindeki çalışmaları mı. Son olarak benim gözler görmüyor hocam sen topla diye kendisine 3 tane paket halinde gönderdiğim İ-GATE çalışmasını yapacağını mı... Yazsam uzar gider ama İrfan gelmez.
Hocam çok çok  üzgünüm cenazane bile katılamıyorum. Bel rahatsızlığım fazlalaştı hala tedavi görüyorum. Sözün, yazının bittiği yer .......
       Rabbim mekanını cennet eylesin.

TA8AT:
Allah rahmet eylesin mekânı cennet olsun.

TA3OER:
Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabır diliyorum.

TA3E:
Allah rahmet eylesin. Başımız sağ olsun

Çok üzüldum .

73

TA5FA:
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git