Gönderen Konu: Philips kontak sprey hk.  (Okunma sayısı 310 defa)

Çevrimdışı TA2VO

Philips kontak sprey hk.
« : 15 Nisan 2021, 14:48:31 »
Merhaba arkadaşlar,

Philipsin kontak spreyleri artık Perfects adı altında satılıyormuş bu konuda bilgisi olan varmı acaba? Önereceğiniz başka marka varmı elimdeki bitiyor yenisini almam gerekli.
Osman KIRATLI  TA2VO 

ANKARA

okiratli@gmail.com

Çevrimdışı TA4J

Ynt: Philips kontak sprey hk.
« Yanıtla #1 : 15 Nisan 2021, 17:03:27 »
Osman Bey

BEST EL200 marka ve model kontak spreyini bizim elektrik bakımdaki arkadaşlar kullanıyor. Herhangi bir problem yaşadıklarını duymadım.

https://www.hepsiburada.com/best-el-200-devre-temizleyici-kontak-sprey-format-yagsiz-200-ml-p-HBV000008WTAV
TA4J
(ex. TA4PR)
Ali PARGAN
Aydın

Çevrimdışı TA8A

« Yanıtla #3 : 16 Nisan 2021, 09:09:42 »
Sanki bizler için yağsız kontak spreyler uygun olmaktadır diye düşünüyorum. 73

Bilal Ekmekci, TA8A

Çevrimdışı TA2VO

« Yanıtla #4 : 16 Nisan 2021, 13:59:18 »
Bilgi için hepinize teşekkürler.
Osman KIRATLI  TA2VO 

ANKARA

okiratli@gmail.com

Çevrimdışı TA1LC

« Yanıtla #5 : 16 Nisan 2021, 18:59:51 »
Sanki bizler için yağsız kontak spreyler uygun olmaktadır diye düşünüyorum. 73

Bilal Ekmekci, TA8A
    Evet (Çin malı) potansiometrelerde gevşeme yapıyor yağlısı.   Enjektör ve iğne ile sadece bölgesel 1-2 damla damlatmakla  önledim.   
           Yağsız kullandım pot ve komutatörlerde etki zayıf gibi.  İz bırakmaz zannederek bir cep telefonu ekranı da ziyan ettim yağsız olanı lie.

Çevrimdışı TA1CX

« Yanıtla #6 : 16 Nisan 2021, 22:35:31 »
Würth ün kontak spreyi var hem yağlı hemde yağsız. Motorsiklet tamircisi arkadaşa getirmişler. Würth ün kendi aracı var onlar satıyor. Ben yarım olanlardan alıp denedim gayet başarılı. Yağlı yüzeyleri temizlemek için balata spreyi iyi iş görüyor.

Çevrimdışı TB5CIV

« Yanıtla #7 : 19 Nisan 2021, 23:08:25 »
wd 40 fena değil
swiçlerde güzel iş görüyor
tozlu potlarda bir  deneme yapacağım

Çevrimdışı TA1MK

« Yanıtla #8 : 23 Nisan 2021, 15:00:14 »
Merhabalar,
Bir alternatif olarak otomobil tamircilerinin kullandığı BALATA TEMİZLEYİCİ spreylerde yağsızdır.Kullanabilirsiniz.
73 de TA1MK

Çevrimdışı TA2CJ

« Yanıtla #9 : 23 Mayıs 2021, 23:13:03 »
Osman bey, yağsız kontakt sprey için adam gibi birşey olsun derseniz 3M 'in 1625 yağsız olanını kullanın derim. Yağlı olanıda var. Kirli Potlarda önce yağsız,sonrada az miktarda yağlı sprey kullanılır fakat,içine sıkmak gerçek çözüm olmaz,pisliğin bir kısmı pot içinde sadece yer değiştirir. Mümkün ve kayda değer ise ve  pot sökülmeye müsaitse, söküp içini temizlemek daha kalıcı çözüm olacaktır.