Ana Sayfa > Bir sorum var! ***

Win7 update

(1/2) > >>

TA2VO:
Merhaba arkadaşlar,

10 senelik HP İ5 bir bilgisayarım var. Win7 kullanıyorum, bilgisayarı formatlayıp Win7 yeniden kurdum ancak güncellemeleri yükleyemiyorum. Microsoft'un Win7 ye artık destek vermediğini de biliyorum. Güncellemeler tamamen silindimi yoksa bir yerden bulmanın imkanı varmı? Makina eski olduğu için Win10 kurmak istemiyorum. Bu durumda ne yapabilirim?

TA2GC:
win 7 Pro kullanıcısıyım .yasal Laptop üzerindeki program ,ayda en az 10 civarında update geliyor.yani tamamen kapalı değil fakat hiç format atmadım,belki o yüzdendir..

TA2SUA:
Eğer win7 yi kabul edilebilir bir performans ile o laptopta kullanabildiyseniz windows 10 a geçtiğinizde fark edilir bir yavaşlama vs büyük ihtimal ile olmayacaktır. Elinizde varsa windows 10 kurmayı bir deneyin bir şey kaybetmezsiniz. Win 7 nin sadece uzatılmış güvenlik destek paketini satın alan firmalar için o da sadece kritik güvenlik güncelleştirmeleri geliyor. Ev kullanıcısı için windows 7 kullanmak ciddi güvenlik riski bu noktadan sonra.

TA3EP:
Osman bey, mikrosoft w7 için otomatik güncelleme yayınlamıyor ama, kendi sitesinde aylık güncelleme paketleri yayınlıyor. Google'dan araştırarak ulaşabilirsiniz.

Şu adres son büyük güncelleme paketini indirmek için:

https://support.microsoft.com/tr-tr/topic/windows-7-sp1-ve-windows-server-2008-r2-sp1-g%C3%BCncelle%C5%9Ftirme-ge%C3%A7mi%C5%9Fi-720c2590-fd58-26ba-16cc-6d8f3b547599

Şu adres de mart 2021 aylık güncelleme paketini indirmek için:
https://support.microsoft.com/tr-tr/topic/windows-7-sp1-ve-windows-server-2008-r2-sp1-g%C3%BCncelle%C5%9Ftirme-ge%C3%A7mi%C5%9Fi-720c2590-fd58-26ba-16cc-6d8f3b547599

Benim fikrimi sorarsanız, ben de w10 a geçmenizi tavsiye ederim. Hatta bilgisayar elveriyorsa 64b olanını kurun. w10 un w7 den çok daha hızlı ve sağlam çalıştığını göreceksiniz.

TA2VO:
Cevap yazan bütün arkadaşlara teşekkürler. Kb3138612 nulu update'i manuel olarak yüklemek gerekiyormuş. Bunu yükledikten sonra problem çözüldü. Tekrar teşekkürler. 73.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git