Ana Sayfa > Ben yaptım oldu! ***

Basit Manuel Anten Tuner Çalışması..

<< < (4/8) > >>

TB5X_SK:
Abi malzemeler çok güzel.. Haika bir tuner çıkacağından eminim..

Varyablları parlatmanın bir diğer yolu da (ben bir çok materyalde kullanıyorum çok iyi sonuç veriyor) Vikaul Maden Cilası..

Ucuz ve etkili çözüm.. Hırdavatçılarda 5- 10 TL gibi fiyata bulabilirsiniz..
Maden cilası dendiğine bakmayın, Bir çok materyalde işe yarıyor.. (saatcamı, Plastik vs) Neye sürseniz kılcal çizikleri alıp parlatıyor..

TA1MC:
Bir arkadaşım porçöz ile yıkayıp verim almış,şimdi bu seçenekleri de değerlendireyim fakat cilayı yuzeye surup partlatmak için varyablları söküp dağıtmak gerekli Engin abinin söylediği yöntemi bir deneyeyim.

TA5AE:

--- Alıntı yapılan: TA1MC - 01 Nisan 2021, 07:57:06 ---Bir arkadaşım porçöz ile yıkayıp verim almış,şimdi bu seçenekleri de değerlendireyim fakat cilayı yuzeye surup partlatmak için varyablları söküp dağıtmak gerekli Engin abinin söylediği yöntemi bir deneyeyim.

--- Alıntı sonu ---
Kesinlikle porçöz olmaz.Asit, Alüminyum olan bu levhaları yıpratır.
Ben 2-3 kez  WD-40  uygulayın derim. 73.

TA1LC:
        Gümüş oksit iletkendir. Gümüş yüzey kaplaması paslı siyah olsa dahi elektriksel iletkenliği düşmez zararı olmaz.  Parlatmak gereksiz muhtemel tekrar siyahlaşır. Gümüş kaplama oksitlenmesini önlemek için bu: https://www.antenci.net/Swat-Recineli-Sivi-Flux-250ml,PR-1375.html  bir tür ''vernik'' olabilir.                                                                           
                 Alümin üzerindeki kiri temizlemek için tavsiyem çamaşır deterjani su ve uygun fırça.                                                                           Büyük variabların levhaları alümin değil. Sarı üzerine gümüş kaplama

TA2GC:
hiç elektrik kullanmadan sadece Aliminyum folyo tuzlu sıcak su,diyorki materyal aliminyum folyo'ya iyice değecek..

aramızda illaki kimyacı vardır ,bakalım neler diyecek..

https://www.youtube.com/watch?v=4vwk4zzQ_1s

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git