Ana Sayfa > Bir sorum var! ***
Kenwood tm71e mobil cihazın rx sinde proplem
TA8U:
Kenwood tm71e mobil cihazın sağ tarafında vhf ve uhf de sinyal almada sağırlık olduğundan başına gelen veya ustalardan yardım bekliyorum, sol tarafta sinyal alma 9 ise sağ tarafta 1 sinyal anca alıyor.Full reset yaptım ama düzelmedi.
73 ler
TA4HQ:
cihazınızın büyük ihtimalle seramik filtrelerinde sorun var. hoperlor tarafinda bulunan Toko marka 4 tane seramik filtre mevcut filtreleri değiştirdiğinizde sorununuz ortadan kalkacağı dusuncesindeyim.
TA2OD:
Ali bey bildiğim kadarıyla sağ tarafında uhf sol tarafında vhf bandı olması gerekiyor, ben öyle uygulama yaptım sorun ortadan kalktı benzeri olay yaesu dada başıma gelmişti
TA2BU:
--- Alıntı yapılan: TA4HQ - 12 Ocak 2021, 22:27:35 ---cihazınızın büyük ihtimalle seramik filtrelerinde sorun var. hoperlor tarafinda bulunan Toko marka 4 tane seramik filtre mevcut filtreleri değiştirdiğinizde sorununuz ortadan kalkacağı dusuncesindeyim.
--- Alıntı sonu ---
Aynı kanıdayım. D710'da başıma geldi (D710'un gövdesi 71 ile aynı)
TA1MC:
Seramik filtreleri değiştirirseniz sorun ortadan kalkar,bir taraf wide diğer taraf narrow için olduğundan 4 ü de beraber değiştirmelisiniz.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git