Ana Sayfa > Bir sorum var! ***

Kenwood tm71e mobil cihazın rx sinde proplem

(1/2) > >>

TA8U:
Kenwood tm71e mobil cihazın sağ tarafında vhf ve uhf de sinyal almada sağırlık olduğundan başına gelen veya ustalardan yardım bekliyorum, sol tarafta sinyal alma 9 ise sağ tarafta 1 sinyal anca alıyor.Full reset yaptım ama düzelmedi.
73 ler

TA4HQ:
cihazınızın büyük ihtimalle seramik filtrelerinde sorun var. hoperlor tarafinda bulunan Toko marka 4 tane seramik filtre mevcut filtreleri değiştirdiğinizde sorununuz ortadan kalkacağı dusuncesindeyim.

TA2OD:
Ali bey bildiğim kadarıyla sağ tarafında uhf sol tarafında vhf bandı olması gerekiyor, ben öyle uygulama yaptım sorun ortadan kalktı benzeri olay yaesu dada başıma gelmişti

TA2BU:

--- Alıntı yapılan: TA4HQ - 12 Ocak 2021, 22:27:35 ---cihazınızın büyük ihtimalle seramik filtrelerinde sorun var. hoperlor tarafinda bulunan Toko marka 4 tane seramik filtre mevcut filtreleri değiştirdiğinizde sorununuz ortadan kalkacağı dusuncesindeyim.

--- Alıntı sonu ---

Aynı kanıdayım. D710'da başıma geldi (D710'un gövdesi 71 ile aynı)

TA1MC:
Seramik filtreleri değiştirirseniz sorun ortadan kalkar,bir taraf wide diğer taraf narrow için olduğundan 4 ü de beraber değiştirmelisiniz.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git