Ana Sayfa > Bir sorum var! ***

TYT MD-UV390 Telsiz Programlama

(1/3) > >>

TA2AFM:
Merhabalar,
Bugün bir adet TYT MD-UV390 model DMR telsiz aldım. Telsiz analog ve dijital olarak kullanılabiliyor ve benimde henüz dmr id'm yok. Başvurdum id almayı bekliyorum. Ve analog olarak ta kullanılabildiğinden sanırım dmr id olmadan da kullanabilmeliyim ancak frekans girmeyi ne yaptıysam başaramadım. Cihazı güncelleyeyim dedim bilgisayara taktım programın güncelleme butonuna tıkladığımda ise USB Open Failed şeklinde bir hata alıyorum. Kullanma klavuzunda veyahut internette bir bilgi bulamadım. Bu sorunu nasıl çözebilirim.
Teşekkürler.

TA4ACZ:
Merhaba.Cihazı pc ye bağladığınız kablo kendi kablosu mu? Dmr cihazlar her ne kadar girişleri uysa da her kabloyla pc ye bağlanamıyor.

TA2AFM:
Merhaba, yanitiniz icin tesekkur ederim. Cihazin kendi kablosu evet. Bilgisayarin cihazi görme sorununu çözdüm ancak frekans kaydetmeyi çözemedim. Yaptığım arastirmalarda tytnin fcc kurallari gereği yurtdışına gönderdiği cihazlara amatör bandlar dışına cikamamak ıcin bir kilitleme yaptığını ogrendim. Ancak bu amatör frekanslar ülkemizde gecerli frekanslar degil. Kilidi kaldırmaya çalışıyorum ancak nette yazan çözümler ise yaramadi maalesef.

TA4ACZ:
Amerika için olan bir telsiz aldıysanız firmware yükleyerek kaldırabilirsiniz.https://www.tyt888.com/?mod=download bu sayfadan gps varsa gps yazanı yoksa MD-UV380 & MD-UV390 firmware yazanı indirip bu firmwareyi telsizinize yükleyin.Nasıl yapılacağı internette videolardan bulabilirsiniz.Kolay gelsin.

TA2AFM:
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Oradan bir firmware indirdim ancak olmadi diger firmwareleri deneyeyim. Tekrardan cok teşekkür ederim.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git