Ana Sayfa > Bir sorum var! ***

TA3D / TC3D ile QSO 'su olan varmı

<< < (5/8) > >>

TA8A:
Mehmet amca,

Ellerine sağlık. Yaşar abimiz gülümseyerek izliyordur diye düşünüyorum. Sağlıcakla kalınız. 73

Bilal Ekmekci, TA8A

TA1W:
Mehmet bey, yaptığınız bu çok anlamlı çalışma için sizi tebrik ediyorum, ellerinize sağlık...

TA3E:
Mehmet hocam rahmetli Yaşar ustamızın anısına yaptığınız

bu anlamlı çalışma için sizi cani gönülden tebrik ederim.

Kendisi vefat ettikten sonra anısını yaşatmak için bizde ailesinden izin alarak

KEGM den alınan TC3D işareti ile zaman zaman çalışma yaptık yapmaya devam ediyoruz.

TC3D lotw sertifikasını da aldık log yüklemesi yaptık.

yapmış olduğunuz bu anlamlı çalışmaya destek olmak için büyük ustanın yarışma bilgisayarını

Eşi Ülkü hanımefendiden rica ettim ve aldım. (01.07.2020 20:30)

Hemen bilgisayar da N1MM ye bakınca 30 bin üzerinde yarışma harici DX log gözüküyor.

ayrıca 2016 yılından beri katıldığı tüm yarışmaların lok kayıtları mevcut bunlarda tahmini 38 bin 45 bin civarı

Yaptığınız bu anlamlı çalışmaya yaklaşan ölüm yıl dönümünde bende bir katkı vermek amacı ile gerekli tüm log kayıtlarını

adif olarak size gönderebilirim.

Ayrıca ustamıza ait daha önce yayınlanmamış resimleri , videoları sizler le paylaşacağım.

Bu çalışmaya destek veren emeği geçen tüm amatör arkadaşlara teşekkür ederim.

Büyük usta TA3D Yaşar abimizin ruhu şad mekanı cennet olsun eminim uzaklardan bravo size çocuklar diyordur.

Rahmetli abimize ölüm yıl dönümünde 5 band dxcc hediye etmek varmış. Belgenin bir örneği

Büyük ustanın anısını yaşatmak için Trac İzmir Şubesi içerisinde oluşturduğumuz anı köşesinde ve adını verdiğimiz telsiz odasında yerini bulacaktır.

73 TA3E Ali

TA5FA:
2016 sonrası ise muhtemelen vardır. 1 QSO kaydı dahi olmasın siz gönderin.
Tşkler.

TA3E:
Mehmet hocam ayrıca QRZ üzerinde TA3D ya ait 10bin yakın qso gözüküyo orayada bir yazı yazıp

qso lar alınabilir.

73. Ali TA3E

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git