Ana Sayfa > Yarışmalar ***
TA VHF UHF 2020 Yarışması (04-05 Temmuz 2020)
TA4CS:
Benim için çok yorucu oldu tek başıma 25m yukarı (80 Basamak) Ahmet işin en güzel yanı tebrik eder başarılar dilerim saygılarımla 73.
TA4CS:
--- Alıntı yapılan: TA4CS - 07 Temmuz 2020, 22:36:30 --- Benim için çok yorucu oldu tek başıma 25m yukarı (80 Basamak) Ahmet bey işin en güzel yanı tebrik eder başarılar dilerim saygılarımla 73.
--- Alıntı sonu ---
TA3ONK:
Emek veren arkadaşlara çok teşekkürler.
TA1CX:
--- Alıntı yapılan: TA4CS - 07 Temmuz 2020, 22:36:30 --- Benim için çok yorucu oldu tek başıma 25m yukarı (80 Basamak) Ahmet işin en güzel yanı tebrik eder başarılar dilerim saygılarımla 73.
--- Alıntı sonu ---
Pazar günü bittikten sonra gerçekten çok keyif aldığımı hissettim.
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TA2NUH:
Benim ilk yarışma deneyimimdi. Tahminimden çok daha keyifliydi ve bir o kadar da öğretici oldu benim için.
Benim gibi nispeten yeni amatörlerin kendilerini geliştirebilmeleri için çok elverişli bir fırsat olduğunu gördüm. "Yarışma" ifadesi gözünü korkutan varsa, hiç öyle düşünmesin. Amatörlük ruhunun ön planda olduğu, son derece dostane bir etkinlikti. Ülkemizin bu biricik ve de kardeşçe etkinliğini her amatör mutlaka değerlendirmeli; en azından bir kere tecrübe etmeli; kendisine hitap edip etmediğine ondan sonra karar vermeli ;)
TA2NC Oğuzhan hocam başta olmak üzere, emeği geçen ve katılan herkese teşekkürler...
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git