Ana Sayfa > Bir sorum var! ***
TinyTrak sorunu
TA3AS:
--- Alıntı yapılan: TA3Q - 17 Mayıs 2020, 18:50:59 --- Sorunuma yardımcı olan Sayın Serdar ULUKONAKÇI (TA3AS) ya teşekkür ediyorum. Epey ekran başında bana vakit ayırdı. Hakkını bu yazıyı okuyor ise tekrar helal etmesini diliyorum.
Efendim sorun GPS modül 9600 hızında hizmet vermekte lakin bizim tinyTrak eski usül oda 4800 baud ile çalışmakta, sitesinde en son versiyon ile GPS modül test ve gerekli düzenlemeleri çalışmakta ama kayıt işlemi sök tak kontrol et seviyesine geldiğinde ise 9600 baud hızında olduğunu Serdar bey fark etti.
Gerekli döküman incelemesi ve araştırmalarında program eski versiyonlarla olacak gibi deyince GPS modül için kullanmış olduğumuz ( u-center_v20.01 ) olmadığını eski versiyon olan ( u-center_v8.16 ) çalıştığını ve hafızaya kayıt ettiğini tespit ile tinyTrak devrede Sarı olan Led yanıp sönmeye başlayınca devrenin bu kısmını halletmiş olduk. Yapmak isteyen veyahut olur da sorun yaşayanların bilgisi için yazılmıştır.
73
--- Alıntı sonu ---
Rica ederim. Ben çok keyif aldım.
İyi günlerde kullanmanız dileklerimle.
TA3AS
TA3OER:
Ali bey merhaba. Tinytrack'a yüklediğiniz firmware(hex) dosyasını paylaşır mısınız?
Navigasyon
[0] Mesajlar
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git