Kıyı Emniyet'in değişim hızına yetişmek kolay değil.
Güncelleme bilgisi:
Dün, uzayarak 9.ayda yenilenmesi gerektiği bildirilen belgemi, (ne olur-ne olmaz diyerek) yenileme müracaatında bulundum.
Ayniyle de burada- aşağıda zikredilen prosedürü uyguladım.
Yani: Dilekçem, ekinde eDevlet nüfus Kaydı, eDevlet Adli Sicil Kaydı, taranmış fotoğrafım (bir de öğrenci indirimi için, eDevlet Öğrenci Belgesi), kapak yazılı eposta ile kurumun ilgili birimine yollandı.
Bugün, saat 18:30'da telefonla arandım.
Mesaide bu saate kadar kalınmasını gerçekten takdir ediyorsam da, görevli arkadaş, bana doğum tarihimi, adresimi vs. telefonda yeniden sordu.
Bunların, gönderdiğim eposta ekinde zaten belgeli olduğunu belirtmeme rağmen, yeniden ve sözlü olarak tekrarladım.
Görevli, bundan sonra belge gönderilmesi gerekmediğini belirterek; kayıtlarındaki bilgilerimi güncellediğini, ama yenileme tarihine daha 3 ay bulunması hasebiyle, şimdiden belge yenilemesi yapamayacağını belirtti. (E, niye bana soru soruyorsun arkadaş?)
En erken, 1 ay kala müracaat kabul ediyorlarmış...
Belge yenileme usulü de değişmiş.
Hatta iki aydır da, web üzerinden, bu yeni yenileme yöntemi aktifmiş...
Şöyle ki, önce eDevlet üzerinden KEGM Sayfasına girilecekmiş.
Bilahire, "e Hizmetlerimiz" başlığı altında, "Çağrı işareti yenileme" opsiyonu seçilecekmiş.
Arkadaşa dedim ki, ben "çağrı işareti"mi yenilemiyorum, "belge" yenileyeceğim...
Yok, "ikisi aynı" imiş.
Dedim ki bunu bulmak zor, bunun başlığına "işaret" değil "belge yenileme" deyin de, millet aramasın, siz de telefonla bilgi verip yorulmayın...
"Yok" dedi, "belge yenilemek- işaret yenilemek aynı..."
Ama" diye, uyardı; "dikkatli olun, bu sayfadaki 'Belge Yenileme Nedeni' seçenekleri arasında 'Vazgeçme' seçeneği, çağrı işareti kaydınızı siler..." İşler öylesine otomatikleşmiş yani...
Bu kurum sayfasını ve yeni yöntemi kendi başına bulmak zor olduğu için, buradan yazdım.
Burada, belge yenileme seçimini yaptıktan sonra, "Belirttiğim Yenileme Talebinden Doğan Belge Yenileme Ücretini 7 Gün İçerisinde Ödeyeceğimi, Ödememem Durumunda Yenileme Talebimin İptal Olacağını Kabul Ediyorum." butonunu tıklayınca, iş para ödeyip- postacı gözlemeye kalıyormuş...
Arkadaşı ikaz etmeme rağmen, anılan sayfada maluliyet, öğrencilik gibi indirimler için bir seçeneğin unutulduğunu da size hatırlatmış olayım. Bu durumda yine telefonla kurumu arayıp, belge göndermek ve tahakkuku buna göre güncelletmek gerekecek herhalde.
Şahsen, hâlen o kurumda (başka birimde) çalışan ve Amatörlük işlerinin BTK'dan kuruma devrinde/ yönetmelik hazırlığında çok emeği geçmiş biri olarak, anlayış, uygulamadaki sıkıntılar, sürekli ve açıklaması bulunmayan değişiklikler sebebiyle amatör arkadaşlarımdan özür diliyor; işleyişte yakın zamanda bir değişilik beklenmemesi gerektiğini- üzülerek arz ediyorum.
Amatörlük servisine atanan arkadaşlar, iyi niyetli ve gayretli de olsa, Telsiz Genel Müdürlüğü'nün o bürokratik temâyülü aynen korunuyor.