Gönderen Konu: Wi-Fi hotspot- Router- Yazıcı?  (Okunma sayısı 130 defa)

Çevrimdışı TA1LC

Wi-Fi hotspot- Router- Yazıcı?
« : 06 Kasım 2019, 12:46:31 »
 Wi-Fi olan yazıcı Wi-Fi olan bilgisayara Wi-Fi router olmadan iletişime geçirmek mümkün mü?                                         
             Şimdilik telefon Wi-Fi hotspot üzerinden bağlantı kurdum. Usb kablo kullamak istemiyorum.

Çevrimdışı TA4MU

Ynt: Wi-Fi hotspot- Router- Yazıcı?
« Yanıtla #1 : 06 Kasım 2019, 12:56:06 »
merhabalar yüksel abi router veya modem olmadan bağlantı kuramazsın,iki cihazın birbiri ile iletişimi modem üzerinden olur diye düşünüyorum.bende iş yerinde wifi yazıcı kullanıyorum,bilgisayar ve telefon üzerinden kabosuz olarak çıktı alabiliyorum,kablo bağlamaya gerek olmuyor.ağ bağlantısı modem üzerinden oluyor.73

Çevrimdışı TA1LC

« Yanıtla #2 : 06 Kasım 2019, 13:13:40 »
Masaüstu bilgisayarda Wi-Fi sürücüsünde Hotspot modu yok demek.                                                                       
     Teşekkürler boşuna uğraşmaya gerek yok ozaman.                                                                                                                                         
   Laptop ta Hotspot var onunla olur mu direkt kurulum ?                                                                                                                    Resimdeki masaüstünün sürücü menüsü.
« Son Düzenleme: 06 Kasım 2019, 13:17:27 Gönderen: TA1EH »

Çevrimdışı TA3LRT

« Yanıtla #3 : 06 Kasım 2019, 13:25:00 »
Yazıcının modeli nedir? Bir çok yazıcıda bu özellik var

Çevrimdışı TA1LC

« Yanıtla #4 : 06 Kasım 2019, 13:33:01 »
Brother HL-1211W Wi-Fi

Çevrimdışı TA4AWS

« Yanıtla #5 : 06 Kasım 2019, 15:00:30 »
Direct wi-fi modu varsa(çoğunda vardır) modem veya router kullanmadan direkt olarak yazıcıya bağlanabilirsiniz. Yazıcıyı açtıktan sonra bilgisayardan ağ taraması yapın. Listede yazıcı görünür seçip bağlanın. Yazıcının programı varsa onunla da yapabilirsiniz.
eski TB4DSE

Çevrimdışı TA4J

« Yanıtla #6 : 06 Kasım 2019, 15:40:33 »
Salih beyin dediği gibi. Cihazın Wi-Fİ özelliği varsa laptopta kablosuz ağ bağlantılarından şifresini girip direk yazıcıya bağlanabilir ce çıktılarınızı alabilirsiniz. Bu süreçte internet bağlantınız wifi üzerinden ise kesilir bilginize.
TA4J
(ex. TA4PR)
Ali PARGAN
Aydın

Çevrimdışı TA1LC

« Yanıtla #7 : 06 Kasım 2019, 16:55:19 »
Laptop degil masa üstü. Asus anakartta dahili Wi-Fi var. Sürücüsü RTL 8187.                                                                   
    Bir program bulup yukledim: https://www.afterdawn.com/software/general/download_splash.cfm/virtual_router   Ayarları yaptıktan sonra ortaklık yapacak modeme veya telefona gerek kalmadan bağlantıyı kurdu.                                                                                                                                                                       
      Bakalım kullanışlı olacak mı.       
« Son Düzenleme: 06 Kasım 2019, 16:57:44 Gönderen: TA1EH »