Ana Sayfa > Ben yaptım oldu! ***
Anten Kulesi - TA4PR - 2 Metrelik Modüllü ve 220V Redüktörlü
TA4J:
--- Alıntı yapılan: TA2NC - 01 Kasım 2019, 14:44:44 ---Tesekkur ederim. Valla guzel calisma olmus. Ciddi emek harcamissiniz
Menteseleri de bukturdunu zmu yoksa hazir aldiginiz bir yer oldu mu
--- Alıntı sonu ---
Menteşe dediğiniz yer galiba alt kısımda kuleyi yatırdığım yerdeki parçalardan bahsediyorsunuz.
Onlar menteşe değil. Lazerde kesim yaptırdığım kulak gibi parçalar. Hem alt tabana hemde üçgen plakaya kaynatıldı.
TA4J:
--- Alıntı yapılan: TA3OER - 31 Ekim 2019, 22:30:21 ---Ali bey elinize kolunuza emeğinize sağlık. Çok güzel olmuş. Çanakkale'de bizde TA7OM Hüda bey'in paylaştığı bu antenden 2 tane kullanıyoruz. Malzeme fiyatı açıkçası beni şaşırttı. Ben malzeme olarak biraz daha yüksek düşünmüştüm. Paylaşımınız için teşekkür ederim. Detaylı dosyaları eposta yollarsanız memnun olurum. Bol dx'ler.
tosunercan@gmail.com
73
--- Alıntı sonu ---
Ercan bey mailinize çizimleri ve malzeme listesini gönderdim. Yapacak olur ve aklınıza birşey takılırsa çekinmeden sorularınızı buradan sorabilirsiniz. Acil ise cepten ulaşmanızı rica ederim.
TA2BU:
Eline sağlık, hakikaten güzel olmuş; güle güle kullan hocam.
TA2BU/4
TB5X_SK:
Ali hocam çok güzel olmuş.. Elinize emeğinize sağlık..
Güzel günlerde kullanın.. Bol DX ler..
73
TA3EP:
Her amatörün hayallerini süsleyen bir proje. Tebrik ederim, iyi günlerde kullanın, bol bereketli DX leriniz olsun.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git