Ana Sayfa > Ben yaptım oldu! ***

Anten Kulesi - TA4PR - 2 Metrelik Modüllü ve 220V Redüktörlü

<< < (3/7) > >>

TA2BS:
Hayırlı olsun. Güle güle kullan.

TA4J:

--- Alıntı yapılan: TA4SO - 01 Kasım 2019, 11:03:02 ---Ali eline emeğine sağlık. Çok güzel bir çalışma yapmış ve tüm ayrıntılarıyla bizlerle paylaşmışsın.

Aklıma gelen bir soru oldu. Bildiğim kadarı ile senin kule zemine bağlandığı noktadan yatıp kalkıyor. Acaba bunu yerine birinci veya ikinci ek noktasından yatar kalar yapmak da mümkün müdür ?

Saygılar 73...

--- Alıntı sonu ---

Şadan hocam evet zemine bağlandığı yerden yatıp kalkıyor.

Hatta anten ve redüktör kuleye montajlı bir şekilde kaldırmayı denedik. Ağır olduğundan 2 kişilik insan gücüyle kaldıramadık. Halatlı el vinci olsa kaldırırdık. Sonra anteni ve redüktörü söktüm. Kule ve boruyu bir kaldırdık.

Daha sonra kulenin en üst noktasına yakın bir yere çıktım. Anteni ipe bağlayarak yukarı doğru asıldım. Boruyu tam olarak yukarı çıkarmadım. Antenin bağlantı aparatı boruya geçecek kadar boruyu aşağıdan kaldırdım. Anteni bağladım daha sonra redüktörü bağlamak için boru yukarı doğru çektim yaklaşık 2 metre kadar. Redüktör ile boru bağlantısını yaptıktan sonra üstteki rulmanı sıktım. Montaj bu şekilde tamamlanmış oldu.

Sorunuza gelecek olursak, 1. ve 2. modülün birbirine bağlı olduğu yerde benim zeminde yaptığımı yaparsanız el vinci yardımıyla indirip kaldırabilirsiniz.

TA2NC:
Ali bey cok basarili olmus. Aylardir kafamda olup ta yapmaya bir turlu baslayamadigim bir proje..

TA4J:

--- Alıntı yapılan: TA2NC - 01 Kasım 2019, 14:11:01 ---Ali bey cok basarili olmus. Aylardir kafamda olup ta yapmaya bir turlu baslayamadigim bir proje..

--- Alıntı sonu ---

Oğuzhan hocam teşekkür ederim. Bende de artık canıma tak ettiğinden başladık ve bitirdik tek başımıza hem kaynak yaptık hem boyadık derken final bu oldu. Yapacak olursanız aklınıza takılan birşey olursa çekinmeden sorabilirsiniz.

TA2NC:

--- Alıntı yapılan: TA4PR - 01 Kasım 2019, 14:34:16 ---Oğuzhan hocam teşekkür ederim. Bende de artık canıma tak ettiğinden başladık ve bitirdik tek başımıza hem kaynak yaptık hem boyadık derken final bu oldu. Yapacak olursanız aklınıza takılan birşey olursa çekinmeden sorabilirsiniz.

--- Alıntı sonu ---
Tesekkur ederim. Valla guzel calisma olmus. Ciddi emek harcamissiniz

Menteseleri de bukturdunu zmu yoksa hazir aldiginiz bir yer oldu mu

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git