Ana Sayfa > Cicilerimiz......... ***

Radyo Müzemiz

<< < (2/7) > >>

TA1W:
Lambalı radyolar dışında eski dönem transistörlü radyolar da ilgimi çekiyor, ilerde hepsinin fotosunu koyacağım, ama ilk olarak bugün satın aldığım çok cici bir radyoyu paylaşmak istedim. 1965 model çok nadir bulunan bir Sanyo. Modeli: 7cw-p20 .  Sıfır kutusunda olması ayrı bir mutluluk.

TA2GC:
muhteşem ,daha evvel hiç görmemiştim,üstelik kusursuzca korunmuş....devamını dilerim..böyle mücevherler ya Çetin abimde yada Nursun abimde olurdu,görüyorumki,bayrak el değiştirmiş..

TA1W:
Engin bey teşekkür ederim güzel yorumunuz için, Çetin ve Nursun ağabeyi çeyrek asırdan fazladır tanıyorum ve kendilerinden çok şeyler öğrendim, sağ olsunlar hiç bir konuda yardımlarını esirgemediler. Bu radyo ise oldukça enteresan geldi, hakkında nette çok az bilgi var, radiomuseum bile fotosunu paylaşmamış, sanırım çok az imal edilmiş, bilgisi olan arkadaş varsa ve benimle paylaşırsa çok memnun olurum, sevgi ve saygılarımla.
73

TA1L:
Aykut Bey, Radyo Müzesi meraklıları için bir hazine, çalışmalarınızda başarılar dilerim, kolay gelsin.

7 Transistor Radio & Seiko Clock 7CW-P20 hakkında İnternet'te aşağıdaki şemasını ve ayar bilgilerini buldum.

TA1W:
Ercan bey bilgi ve temenniniz icin cok tesekkur ederim. 73

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git