Gönderen Konu: Arduino Mega 2560 + 3.2" LCD + Si5351 VFO Kartından isteyen var mı?  (Okunma sayısı 2706 defa)

Çevrimdışı TA4J

Herkese merhabalar,

Kartlar elimize ulaştı ama üzülerek belirteceğim gümrük vergisi çıktı. Kart başına yaklaşık maliyet 4 TL kadar bindi.

Dolayısıyla kartların tane fiyatı 35 TL`dir.
TA4J
(ex. TA4PR)
Ali PARGAN
Aydın

Çevrimdışı TA4J

Öncelikli olarak sabırla kartları bekleyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Nasip olursa yarın öğleden sonra PTT kargo ile herkesin kartlarını göndereceğim.

Bir arkadaşımız 5 adet istemişti fakat sonra projeden vazgeçtiğini söyledi. Dolayısıyla elimde 5 adet kart kalmış bulunmakta. 1 adedini kendime ayırmak istedim belki ilerde toplarım bende diyerekten.

Dolayısıyla 4 adet elimde fazladan kart mevcut.

Ayrıca TA7S Servet beyi tanıyan ve ona ulaşabileceğim bir numaraya gönderebilecek birisi varsa sevinirim. 73
TA4J
(ex. TA4PR)
Ali PARGAN
Aydın

Çevrimdışı TA8AT

Ali bey selam. Kalanlardan ilave 1 adet daha benim pakete eklersen sevinirim. Sabah farkınıda eft yaparım. 73.
I LOVE İCOM

Çevrimdışı TA4S

Ali Bey.
Kartlar bu gün elime geçti. İlginize tekrar teşekkür ederim.
73.

Çevrimdışı TA4J

Herkese merhabalar

Kartlar sağ salim teslim aldıysanız ne mutlu bana. İnşallah en kısa zamanda toplayıp çalıştırırsınız.

Ayrıca TA7S Servet beye halen ulaşamıyorum. Numarasını bilen varsa özelden ulaştırırmısınız bana ?

Elimde 4 ADET KART Halen mevcut isteyen varsa özelden mesaj atmanızı rica ederim.
TA4J
(ex. TA4PR)
Ali PARGAN
Aydın

Çevrimdışı TA4EM

Değerli Arkadaşlarım
Yaptığımız bu devreyi ben de tamamlamaya çaliştim.Önerileriniz ve de Mehmet Divili arkadaşımızın projeyi tamamlaması sürecinde geçen görsel ve yazıları doğrultusunda bitirdim.Yazılım konusunda pek bilgili değilim.Bazı proplemlerle karşılaştım.Şöyle ki;
1.Attığım yazılım sanırım hepimizin kullandığı.Mod butonu seçim yapmıyor 10.mhz bandı altındaki,leri lsb üzeri olanları usb olarak gösteriyor.
2.Menü sırayla tek tek çıkmakta.Toplu olarak tek ekranda göremiyorum
3.Menüde girmemiz gereken bfo ve diğer gerekli frekansları nasıl yazacağız.
    Bu ve bunun gibi karşılaştığımız yada karşılaşacağımız sorunlar ve kullanım hakkında bilgi verirseniz menmun olurum.Sevgi ve saygılarımla.Ekrem ÇİÇEK TA4EM  Isparta
Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir
M.Kemal ATATÜRK

Çevrimdışı TA1LC

Yazılımların hepsini denedim ve ufak tefek prüzler gördüm örnegin sizin dediginizde VFO-B frekansı power aç- kapada hafızada kalmıyor. Toplu menü birinci yazılımda (ilkinde) var diğerlerinde tek tek çıkıyor öyle yapmış yazar. En güzel son yazılım kusur bulamadım şimdilik. FM ve saat var menüden enable-disable oluyor saat modülü takılınca (bunu görene kadar iki günüm gitti).   Kimi değerler enkoder ile  kimileri bi alttaki  buton ile değiştiriliyor. Bu yazılıma yazılmış kullanım klavuzu var 12 sayfa okumak şart gözden bir şey kaçmaması için.

Çevrimdışı TA8EO

Ali bey kartlar sorunsuz sağ salim benim de elime ulaştı emeğinize sağlık 73 .

Çevrimdışı TA4J

Ynt: Arduino Mega 2560 + 3.2" LCD + Si5351 VFO Kartından isteyen var mı?
« Yanıtla #88 : 27 Ağustos 2019, 16:47:00 »
Herkesin ilgisine ve sabrı için teşekkür ederim.

İlk defa böyle bir işin altına girdik. Çok şükür sıkıntısız kartların teslimini daha önceden isteyen herkese gönderdik.

Elimde son kalan 3 adet PCB vardı. Onu da sağolsun bir abimize bugün gönderdim. Dolayısıyla elimde PCB kalmamıştır.
TA4J
(ex. TA4PR)
Ali PARGAN
Aydın

Çevrimdışı TA2CAZ

Merhaba,

İhtiyaç fazlası 1 adet kart satılıktır.

Teşekkürler, selamlar.

Çevrimdışı TA2CAZ

Merhaba,

İhtiyaç fazlası 1 adet kart satılıktır.

Teşekkürler, selamlar.

Verilmiştir.

Çevrimdışı TA2AD

Elinde ihtiyaç fazlası kart olan varmı ?
73 de ta2ad , Şua
73  A. Şua TORTU 
Zonguldak KN51VL