Ana Sayfa > Bir sorum var! ***
Arduino Mega 2560 + 3.2" LCD + Si5351 VFO Kartından isteyen var mı?
TA4EM:
Değerli Arkadaşlarım
Yaptığımız bu devreyi ben de tamamlamaya çaliştim.Önerileriniz ve de Mehmet Divili arkadaşımızın projeyi tamamlaması sürecinde geçen görsel ve yazıları doğrultusunda bitirdim.Yazılım konusunda pek bilgili değilim.Bazı proplemlerle karşılaştım.Şöyle ki;
1.Attığım yazılım sanırım hepimizin kullandığı.Mod butonu seçim yapmıyor 10.mhz bandı altındaki,leri lsb üzeri olanları usb olarak gösteriyor.
2.Menü sırayla tek tek çıkmakta.Toplu olarak tek ekranda göremiyorum
3.Menüde girmemiz gereken bfo ve diğer gerekli frekansları nasıl yazacağız.
Bu ve bunun gibi karşılaştığımız yada karşılaşacağımız sorunlar ve kullanım hakkında bilgi verirseniz menmun olurum.Sevgi ve saygılarımla.Ekrem ÇİÇEK TA4EM Isparta
TA1LC:
Yazılımların hepsini denedim ve ufak tefek prüzler gördüm örnegin sizin dediginizde VFO-B frekansı power aç- kapada hafızada kalmıyor. Toplu menü birinci yazılımda (ilkinde) var diğerlerinde tek tek çıkıyor öyle yapmış yazar. En güzel son yazılım kusur bulamadım şimdilik. FM ve saat var menüden enable-disable oluyor saat modülü takılınca (bunu görene kadar iki günüm gitti). Kimi değerler enkoder ile kimileri bi alttaki buton ile değiştiriliyor. Bu yazılıma yazılmış kullanım klavuzu var 12 sayfa okumak şart gözden bir şey kaçmaması için.
TA8EO:
Ali bey kartlar sorunsuz sağ salim benim de elime ulaştı emeğinize sağlık 73 .
TA4J:
Herkesin ilgisine ve sabrı için teşekkür ederim.
İlk defa böyle bir işin altına girdik. Çok şükür sıkıntısız kartların teslimini daha önceden isteyen herkese gönderdik.
Elimde son kalan 3 adet PCB vardı. Onu da sağolsun bir abimize bugün gönderdim. Dolayısıyla elimde PCB kalmamıştır.
TA2CAZ:
Merhaba,
İhtiyaç fazlası 1 adet kart satılıktır.
Teşekkürler, selamlar.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git