Ana Sayfa > Bir sorum var! ***

Arduino Mega 2560 + 3.2" LCD + Si5351 VFO Kartından isteyen var mı?

<< < (15/19) > >>

TA7S:
İki adet istiyorum. Çok teşekkürler.

TA4J:
Göndermiş olduğum PCBlerin tamamı sahiplerine ulaştı. Hepinize sabrınız ve ilginizden dolayı teşekkür ederim. Gönül isterki bütün malzemeleri ile montajı yapılmış bir şekilde göndermek fakat sağlam bütçe gerektiren bir durum. O yüzden PCB ile yetiniyoruz. Mehmet hocam kompenentleri projesinde linklerini vermiş. İster iç piyasadan ister yurtdışından getirip PCB yi ayağa kaldırmak artık sizlere kalıyor.

İkinci parti için talep toplamaya devam ediyorum. İlk partide gümrük vergisi çıkmadığından PCB başı fiyatı 30 TL idi. İnşallah 2.partide de vergiye takılmayız.

Son durum;

TA3ALL - 2 adet
TA8A - 2 adet
TA3ATA - 2 adet
TA8EO - 3 adet
TA4S - 3 adet
TA7S - 2 adet

Toplam 14 adet oldu. 20 yi geçince siparişimi geçeceğim firmaya. 73

TB5X_SK:
Bu gün bir saat kadar uğraştıktan sonra kartı dizdim çalıştırdım.

Sorun çıkmadan güzel çalıştı. Elimde bazı SMD partlar yoktu onların yerine normal komponentlerden dizdim. Biraz görüntü hoş olmadı ama çalışmasında sorun yok..

Bu arada bu kartta optik enkoder kullanmadım. Normal enkoder taktım o da sorunsuz çalışıyor. Karttaki optik enkoder için enkodere gelen 5v ucunu boşta bırakın. Şaseyi enkoderin orta ucuna diğer iki ucu da normal bağlayın çalışacaktır. (fotodaki gibi) Gezinme hızı düşük ise Service ayarlarından enkoder değerini yükselterek hızı arttırabilirsiniz..

TA4J:
Mehmet hocam ellerine kollarına sağlık. Şahane olmuş.

Bende bu konu altında talep miktarlarının son durumunu yazayım. Ayrıca 2.parti 30 adet talebini yaptım. İsteyen varsa bu konu altına yazarlarsa memnun olurum. Fiyat konusunda yine birşey söyleyemiyorum. Malum dolar arttı, ayrıca gümrük vergisi çıkıp çıkmayacağı da belli değil. Net rakam kartlar elime ulaşınca belli olacak.

Ayrıca 1 adet PCB halen elimde mevcut isteyene hemen gönderebilirim.

Son durum 26.03.2019 tarihli;

TA3ALL - 2 adet
TA8A - 2 adet
TA3ATA - 2 adet
TA8EO - 3 adet
TA4S - 3 adet
TA7S - 2 adet
TA1LSX - 2 adet
TA6UMI - 5 adet - 21 adet.

TA4J:
Evet arkadaşlar, PCB lerimiz yola çıktı. İnşallah gümrüksüz bir şekilde teslim alırız.

30 tane gelecek. şu anda elimdeki talep 23 adet.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git