Ana Sayfa > Bir sorum var! ***

Arduino Mega 2560 + 3.2" LCD + Si5351 VFO Kartından isteyen var mı?

<< < (8/19) > >>

TA4IRS:
Merhaba.
 Aliexpress'te ödeme işleminde illa kredi kartı olmasına gerek yok belki biliyorsunuzdur ama hatırlatayım. Benim sık kullandığım İNİNAL kart var tavsiye ederim. Ön ödemeli çalışan kredi kartı yerine geçen genelde tüm TEKNOSA mağazalarında 10 tl civarına satılan bir kart. Tek sıkıntısı tek seferde 300 tl üzeri yükleyemiyorsunuz. Bu mantıkla çalışan başka kartlarda var. Bahsi geçen kart miktarı 300 tl yi geçer sanırım. Kargo ücretsiz ise birkaç parça halinde sipariş geçilebilir. Böylece gümrük sorunu da aşılmış olabilir. Aliexpress ten birşey alan Amatör abiler ve arkadaşlarıma bilmiyorlar ise ARTIWAY ide tavsiye ederim. Bunun sayesinde yapılan alışveriş tutarının %2-5 arasında bir tutarı geri veriyor. 3-5 dolar için uğraşılmaz ama boyle yüklü para tutan siparişlerde maliyeti minimuma indirmek için uğraşmaya değer olduğunu düşünüyorum. Nacizane fikrim.

73.

İrfan ŞENSOY (TA4IRS)

TA4J:
PCB ile ilgili son durum bilgisini ben paylaşayım.

Mehmet hocam ile görüşme sonucunda PCBWay`e çizimleri yükledim. Gümrük vergisine tabi olmamamız için gerekli yazıyı yazdım umarım sıkıntısız gelir.

Son durumu ve fiyatı size bildireceğim.

TA2AHI:
Mehmet  hocam 2 adet te ben rica edebilir miyim?

TB5X_SK:
Arkadaşlar;

Ben aliespress alışveriş ödemeleri için sanal kart kullanıyorum.
Alacağım ürün kaç TL ise, kartın limitini o kadar ayarlayıp alıyorum ve limiti bitiyor.
Tekrar alışverişte tekrar alacağım ürün kadar yeni limit belirliyorum.
Yani ödemelerde sorun olmuyor. Sorun gümrükte..

Ali hocam PCBWay den spariş verildi. Sonucu bekliyoruz.

Toplamda 50 yi geçti sparişler. Ancak gümrük sorun olduğundan 50 değilde 30 kadar kart bastırılabilir.
Bu durumda kart Herkese yetmeyebilir.

Bu yüzden en azından herkese bir kart ayarlanılabilir.. Veya 2. posta spariş verene kadar bir grup acelesi olmayanlar bekletilebilir.

Öncelikle kartlar elimize ulaşsın duruma göre en iyi çözümü beraberce bulacağımıza inanıyorum.

Gecikme için tekrar özür herkesten .. Umarım herkes memnun kalır bu işten..

Teşekkürler 73

TA4J:
Gümrük problemi yaşamayalım diye ilk parti olarak 30 adet şu anda üretime girmiş durumda. Muhtemelen en kötü 20-25 gün sonra elimizde olur. Ama o süreç zarfında ikinci 30luk partiyi talep edeceğim.

Terslik çıkmaz ise en geç 1 ay sonra 60 tane elimizde olacak.

Fiyat konusuna gelecek olursak kart başı yaklaşık 35 TL civarında (gümrük vergisi hariç). Net rakamı elimize ulaştıktan sonra söyleyeceğim.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git