Ana Sayfa > Bir sorum var! ***
Arduino Mega 2560 + 3.2" LCD + Si5351 VFO Kartından isteyen var mı?
TA1ZE:
hocam selamlar 2 adet de ben isterim
TB5X_SK:
--- Alıntı yapılan: TB2NDY - 24 Ocak 2019, 14:47:32 ---Mehmet hocam,
Siparişler ne zaman kapanacak, ne zaman ödeme yapacağız ve ne zaman alacağız pcb'leri?
Selamlar.
Elgin SAYINALP
TB2NDY
--- Alıntı sonu ---
Elgin Bey;
Sparişler toplamda 50 adeti buldu. Ben de Okullar kapandığı için yarıyıl tatili boyunca memleketteydim.
Bu işi ben ilk kez yapıyorum. Şükrü Hocamdan yardım istedim o da işlerinin yoğunluğu nedeniyle pek ilgilenemeyeceğini söyledi ancak resimli olarak prarişin nasıl geçileceğini ödemenin nasıl yapılacağını vs tarif etti. Ama ben bi türlü beceremedim. Gerber dosyalarını yükleyemedim vs vs.. öylece kaldı..
Rusya da bir eleman satıyormuş kartlardan 10 adeti için 43 dolar istiyormuş. Amatör bir arkadaşım bahsetti. Güvenip alamadım diyor. Daha önce böyle paramı yolladım ürün gelmedi dedi..
Bu işi yapan çin firmaları genelde Aliexpres üzerinden çalışıyor. Sparişi verdikten sonra Aliexpressten ödeme yapılıyor . Ürün elinize geçince onay veriyorsunuz. Bu yöntem biraz daha güvenli..
Daha önce böyle bi şey yaptırmış olan tecrubesi olan var ise yardımcı, olabilecek arkadaşlara kapımız açık. 50 adet istekli var..
Durum şimdilik bu.. Gelişme olursa buradan yazarım..
TA1LC:
Bence kapora toplamak lazım.
TA1ADC:
Mehmet Hocam uğraşlarınız için teşekkürler. Bu konuda bir katkıda bulunmak isterim.
RA2AJI projenin pcbsini PCBWAY'den satıyor.
Adresi bu: https://www.pcbway.com/project/projectsearch?t=1&q=r2aji
Burada 2 versiyon görünüyor. Projeyi siz yapıp çalıştırdığınız için bir inceleyin hangi versiyon olduğunu. Gerber dosyası yüklemeye gerek kalmıyor. Oradan sadece kaç tane olduğunu, tercih edilen renk varsa onu seçip sipariş vermek yetiyor.
Kolay gelsin.
TA1JA:
--- Alıntı yapılan: TB5X - 02 Şubat 2019, 13:58:43 ---Rusya da bir eleman satıyormuş kartlardan 10 adeti için 43 dolar istiyormuş. Amatör bir arkadaşım bahsetti. Güvenip alamadım diyor. Daha önce böyle paramı yolladım ürün gelmedi dedi..
Bu işi yapan çin firmaları genelde Aliexpres üzerinden çalışıyor. Sparişi verdikten sonra Aliexpressten ödeme yapılıyor . Ürün elinize geçince onay veriyorsunuz. Bu yöntem biraz daha güvenli..
--- Alıntı sonu ---
22€ altındaki alışverişlerde bu şekilde yaptırdığım pcb'lerde sorun yaşamadım. Kart ölçülerini bilmiyorum ama, 50 adet kart gümrüğe takılacak ve vergi ödeyip almak gerekecek. Bu kısmını bilmiyorum.
pcbway aliexpress üzerinden ödeme alıyor elecrow da kredi kartı ile doğrudan ödeme yapılabiliyordu, son durumunu bilmiyorum.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git