Yüksel Bey
Dediğiniz durumu en çok gösteren Browserlerden biri AVG Secure Browser
Bu browserle site açtığınızda sizin dediğiniz güvenlik uyarısı çıkıyor. Güvenli veya güvensiz diyor. Site bazan güvenli diye başlıyor, tık yaptığınızda güvensize geçebiliyor.
Bu özellik en çok cinsel, biraz da dinsel içerikli içerikli sitelerde fazla ise de elektronik arama yaparken de karşıma çıkıyor. Şema sitesinde güvensizlik uyarısı.
Benim site de güvensiz. Sitenin her satırını ben yazdım. Güvensiz site için hesap numaranız çalınabilir, kimlikleriniz görülebilir..vs, uyarıları var.
Bu görüşlere her zaman katılmıyorum. Benim site elektronik bir site. Sitem de satılan bir mal yok. Siteme gelen banka hesap cüzdanı ile mi geliyor?, şimdiye kadar kimin banka hesap numarasını , kimlik bilgilerini sordum. Gelen gelir şemasını alır gider.
Bu tür hareketler bizleri dışarıya yanlış tanıtıyor. Benim oyuncak siteme gelip umutsuzca birşey arayan yabancı, tüm devrelerin çalıştığını görünce
senin site büyükmüş diye teşekkür maili atıyor. Demek ki pek çoğuna da güvensizlik raporu gidiyor ve site pasifleşiyor.
Bana sorulursa uzman olmayarak , halktan biri olarak derim ki
Bizler sitede taziye sayfasına giriyoruz. Bizlerden biri ölmüş. Masumane
- Allah rahmet eylesin diye yazıyoruz. Pekii,,, arama motorunda veya browserin bir yerinde vs yazdığımız bu tür ifadeler nasıl yorumlanıyor.? İnşallah siteye ???..bir içerik ilave etmedik