Gönderen Konu: SK arkadaşlarımızın resimleri ve diğer bilgileri  (Okunma sayısı 183 defa)

Çevrimdışı TA8A

Kıymetli Arkadaşlar,

http://www.tacallbook.org/silent.shtml sayfasında aramızdan ayrılmış arkadaşlarımızın listesine ulaşabilirsiniz. Bu liste ile ilgili olarak aşağıdaki konularda yardımınız olur mu acaba diye bir sorayım dedim.

- Resmi olmayan arkadaşlarımızın resimlerini bana gönderebilirseniz TA3AK Ömer beyin yardımı ile sisteme ekleriz.

- Doğum ve ölüm tarihleri eksik olanların bu tarihlerini gönderebilirsiniz. Yanlışlık varsa doğru tarihleri gönderebilirsiniz.

- Bu arkadaşlarımızın bazıları ile ilgili olarak sayfa yapmaya çalıştım. Mesela bu sayfada TA0A_SK çağrı işaretine tıklarsanız rahmetli Hilkat bey ile ilgili sayfaya ulaşabilirsiniz. Fakat bir çok arkadaşımızın böyle bir sayfası yok. Eğer sizdeki varsa resimleri ve özgeçmişi, yaptığı amatör çalışmalar gibi bilgileri bana ulaştırabilirseniz onlar için sizin katkınızın da yazdığı birer sayfa yapmaya çalışırım. 

Sağlıcakla kalınız. 73

Bilal Ekmekci, TA8A
« Son Düzenleme: 03 Eylül 2018, 12:17:51 Gönderen: TA8A »

Çevrimdışı TA4CS

Ynt: SK arkadaşlarımızın resimleri ve diğer bilgileri
« Yanıtla #1 : 03 Eylül 2018, 12:18:26 »
Çok teşekkür ederim BİLAL amca 73
Dürüstlük Pahalı Bir Mülktür Ucuz İnsanlarda Bulunmaz.
'' Okumazsan yerin şantiye; Dinlenmeden parmak.banma krem şantiye.''
EFELER-AYDIN
KM37WU
37° 50' 05'' N
27° 50' 22'' E

Çevrimdışı TA2BS

« Yanıtla #2 : 03 Eylül 2018, 13:08:06 »
Bilal bey güzel bir çalışma.

Bir konuyu sormak istiyorum. SK listesinde; dogum ve ölüm tarihleri olmasa bile sadece çagrı işareti ve ismi ile  kaydı olsada acaba bugüne kadar vefat eden tüm arkadaşlar bu liste içindemidir ?

73

Çevrimdışı TA8A

« Yanıtla #3 : 03 Eylül 2018, 17:02:49 »
Hakan Bey,

Bizde bilgisi olan arkadaşlarımız bunlar. Bize bilgisi ulaşmayanlar olabilir. Tam olarak bilemiyorum.

Coşkun bey sğolun. 73

Bilal Ekmekci, TA8A

Çevrimdışı TA2BS

« Yanıtla #4 : 03 Eylül 2018, 17:27:17 »
Teşekkürler.

73