Gönderen Konu: TEŞEKKÜR  (Okunma sayısı 253 defa)

Çevrimdışı TA2IL

TEŞEKKÜR
« : 18 Temmuz 2008, 08:57:41 »
12 Temmuz cumartesi gününün gecesi yaşadıklarım..............(konunun yerine uygundur düşüncesi ile burada yazmaya karar verdim. çok yakın bir komşumuzun ameliyat sonrası kana ihtiyacı olduğunu öğrendim geç vakit olduğundan pek kimselere ulaşamadık bir an için 439,200 ve 145,675 rölemizden anons etmek fikri aklıma geldi........ve sağolsunlar duyarlılık gösteren epey amatör arkadaşlar oldu.TA1CW-TB1CRK-TB2RE-TB1BE-TB1CRO-TB1CRQ(çağrı işaretlerinde umarım yanlışlık yoktur)ve inanıyorumki  diğer arkadaşlarımız da duysalar idi aynı duyarlılığı göstereceklerdir.Hemen kan gurubu uyan TB1CRO Melih bey ve TB1CRQ Niko bey 1ci bölgeden geç vakit olmasına rağmen geldi ve kan alındı.buradan tekrar tüm amatör arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Herkes sağolsun -amatör camiamızla paylaşmak istedim...                                                                                                                                                                                                                                                TA2IL

Çevrimdışı TA2IL

Düzeltme(teşekkür yazısı ile ilgili)
« Yanıtla #1 : 18 Temmuz 2008, 10:33:25 »
TB2RE TB2NRE olarak düzeltiyorum ..herkese tekrar teşekkürler                                                                                                                                                                           TA2IL

Çevrimdışı TA1CF

Ynt: TEŞEKKÜR
« Yanıtla #2 : 02 Ağustos 2008, 20:10:11 »
mustafacığım geçmiş olsun Melİh Bey TB1CRG Rumelihisarı sanırım 73.

Çevrimdışı TA1O

Ynt: TEŞEKKÜR
« Yanıtla #3 : 02 Ağustos 2008, 21:53:33 »

TEŞEKÜRLER..

Tüm arkadaşların bu önemli duruma karşı duyarlı davranmaları beni çok etkiledi. Amatörlük ruhu bu olsa gerek.

Kullanmış olduğumuz telsizlerin böyle önemli durumlarda işe yaraması onur verici.

Tanıdığım TB2NRE Can arkadaşıma ve diğer çağrı işaretli tüm arakadaşlara çok teşekür ediyorum.

Çevrimdışı TA2IL

Ynt: TEŞEKKÜR ve düzeltme
« Yanıtla #4 : 05 Ağustos 2008, 21:31:16 »
TB1CRO  çağrı işareti melih değil memduh bey olacak ayrıca 1CRG Melih  Beye 1CF Şükrü beyede selam ve sevgiler.Malum biraz heyecanla yazınca çağrı işaretlerini karıştırdım mazur görülmek dileğiyle.......