Gönderen Konu: TANIYANLAR VAR MI ACABA.  (Okunma sayısı 582 defa)

Çevrimdışı TA1FA

TANIYANLAR VAR MI ACABA.
« : 21 Ağustos 2018, 14:29:57 »
HERKESE MERHABA,
FOTOĞRAFTA, SAĞ TARAFTA GÖRÜNEN MAVİ GÖZLÜ YAKIŞIKLI OLAN KİŞİYİ TANIYAN VAR MI? 1993 YILINDA ÇEKİLMİŞ BU ESKİ FOTOĞRAF BENİM İÇİN ÇOK ŞEY İFADE ETMEKTEDİR. UMARIM SİZLERDE BU YAKIŞIKLIYI HATIRLAYACAKSINIZ. UFAK BİR İP UCU VEREYİM(ALLAH RAHMET EYLESİN)

Çevrimdışı TA2N

Ynt: TANIYANLAR VAR MI ACABA.
« Yanıtla #1 : 21 Ağustos 2018, 14:40:27 »
Suat Bey, tanımamak mümkünmü .Hatırlayanları görmek için ben de ismini yazmadım.tanışmış olmak muhabbet etmek ayrı bir  onurdur. Ankarada beraber geçirdiğimiz günleri hiç unutmadım unutmayacağım. allah rahmet eylesim. sizede sağlıklar diler bir vesile bayramınızı kutlarım.
nursun

Çevrimdışı TA8A

Ynt: TANIYAN VARMI?
« Yanıtla #2 : 21 Ağustos 2018, 15:29:42 »
Rahmetli Fethi abi diyeceğim ama??

İyi bayramlar dilerim. 73

Bilal Ekmekci, TA8A

Çevrimdışı TA1FA

« Yanıtla #3 : 21 Ağustos 2018, 23:16:32 »
SAYIN NURSUN BEY SELAMLAR, HATIRALAR PAYLAŞINCA DAHADA GÜZEL OLUYOR. 15 YIL ÖNCE İNGİLTERE'DEN BANA BİR KW'LİK LİNEER GETİRMİŞTİ RAHMETLİ. HEMEN HEMEN HER AKŞAM 14,270 DE YİNE RAHMETLİ OLAN TA1AR(TA0A) RAHMETLİ TA1A(ÜNAL AKBAL),YİNE RAHMETLİ  KA4UFT(HİKMET) AMERİKADAN VEDE  AVUSTURALYA'DAN ŞU ANDA İSMİNİ VE ÇAĞRI İŞARETİNİ ANIMSAYAMADIĞIM BİR  AMATEUR ARKADAŞ VE BİR ÇOK AMATEUR OTURUR KONUŞURDUK O ZAMANLAR. BİLVESİLE BAYRAMINIZIDA KUTLUYOR ESENLİKLER DİLİYORUM. TA1FA/2 SUAT İŞCAN

SAYIN BİLAL ÜSTADIM İYİ BAYRAMLAR BİR İKİ RESİM DAHA VAR ONLARIDA YAKINDA BURAYA KOYACAĞIM. SELAMLARIMLA. TA1FA

Çevrimdışı TA2GC

« Yanıtla #4 : 22 Ağustos 2018, 00:32:29 »
90 yılında Londra'da muhabbet,ayrıca Ankara'da imtihana gittiğimizde inanılnaz arabası ile gezi..Cangır bey ..

Çevrimdışı TA5FA

« Yanıtla #5 : 22 Ağustos 2018, 19:23:11 »
Ta2a  Fethi Cangır
96 da diyarbakırda mesaimiz olmuştu.
Allah Rahmet eylesin çok çok değerli bir amatördü.
https://www.youtube.com/user/ta5fa?sub_confirmation=1
https://ta5fa.blogspot.com/
İzle >>> https://youtu.be/Kt_XnG0Th4M      Sonuç ;      "Etkili iletişimin %20'si bildikleriniz ve %80'i bildikleriniz hakkında nasıl hissettiğinizdir." - Jim Rohn

Çevrimdışı TA8A

« Yanıtla #6 : 23 Ağustos 2018, 11:40:04 »
Zannederim Libya'ya gidiyordu. Mehmet Özkoçak, TA2OM ile Esenboğa'dan kendisini uğurlama imkanımız olmuştu. "Baki kalan kubbede hoş bir sada imiş"

Bilal Ekmekci, TA8A

Çevrimdışı TA2VG

« Yanıtla #7 : 23 Ağustos 2018, 22:11:24 »
TA2A FETHİ Amcam..Allah rahmet eylesin.

Coķ güzel sohbetlerimiz olmuştu.. Bana çok şey kattı.

Her hafta bıkmadan usanmadan evine gider radyolarının tozunu alirdim.. Bir ilk bahar sabahı kaybettik. Her yiĺ mezarı başına gider konuşurum uzun uzun..

Bana emanet ettiklerine dokunmaya bile kiyamam hala saklarım.. ömrüm oldukça da saklamaya çalışacağım.

Mekanı cennet olsun..

Çevrimdışı TA3EN

« Yanıtla #8 : 30 Eylül 2018, 18:17:11 »
2000-2001'lerde "A" sınıfı olduğum ilk yıllarda kendisiyle çok güzel qso larımız olmuştu. Allah gani gani rahmet eylesin.