Ana Sayfa > Ben yaptım oldu! ***

STM32F103RCT6 dds projesi

<< < (7/9) > >>

TA2GC:
göbek kısmı prinç yüzük olmadığı için vidayı usturuplu sıkmak lazım..bayıldım bu tekniğe umarım flament pek pahalı bir malzeme değildir..

TA1OZH:
Selam Engin bey gobek tam enkoderin milinin capi kadar enkoder milinin kesik kismini vidanin kismina getirip siktigimiz zaman tam sikiyo ve hic bosluk olmuyo. Filamentin fiyatina gelirsek 100tl ile 150tl arasinda fiyatlari degisiyo.. bir kotu yani var 3d yazicinin parcanin boyutu buyudugu zaman baski zamanida buyuyor en buyuk dezavantaji bu en iyi tarafida istediginiz parcayi 3 boyutlu cizme programlariyla cizip basmaniz veya hazir stl dosyasi bulursaniz onu basmaniz....siz hayal edin o yapsin.....

TA1OZH:
prototipte çalıştırmış olduğum ve siparişini verdiğim dds nin kartları bugün elime ulaştı ve diğer üzerine monte edilecek malzemeleri.... musait olduğum zaman emen bi adet toplayıp deneyelim bakalım verimi nasıl bu kartın arm si zor programlandığı için kartları toplayip hazır çalışır vaziyette arkadaşlara vermeyi düşünüyorum bu versiyon dds de all band ve küçük yapısıyla heryerde kullanıla bilir. elimde 10 adet kart mevcut isteyen arkadaşa üçreti mukabilinde göndere bilirim..... resimler ekte

TA1CH:
Selam kusura bakmayın geç cevap verdiğim icin bendeki yazıcı markasını bilmiyorum Serdar uzaras adında  İzmit’ten bir arkadaş topluyor bu yazıcıyı bana hediye geldi  öğrenmeye çalışıyoruz.  Bu dss in bitmiş hali kaç tl  73

TA8AT:
İlk mesajımdada dediğim gibi hemen 2 adet almak isterim. Fiyat bilgisi ve özelden banka bilgilerinizi paylaşırsanız ödemeyi ilk iş gününde yaparım. 73..

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git