Gönderen Konu: TAMSAT BAGIS  (Okunma sayısı 208 defa)

Çevrimdışı TB3DKC

TAMSAT BAGIS
« : 21 Ağustos 2018, 18:33:41 »
   Ağustos başında Tamsat Bağıştan vermiş olduğum Aselsan 4822 yenileme kiti hakkında herhangi bir bilgi yok. Bir tane mail bile atmadılar. Üzerinden 3 hafta geçti siteye bakayım dedim sipariş hala beklemede gözüküyor ve tüm ürünleri siteden kaldırmışlar. Madem ürünler gönderilmiyor niye siparişe açıktı. Koskoca dernek benim 60 liram ile mi zengin olacak aklım ermiyor. Daha önceden de böyle sıkıntı yaşayan var mı yada bilgisi olan?

Çevrimdışı TA7W

Ynt: TAMSAT BAGIS
« Yanıtla #1 : 21 Ağustos 2018, 20:07:15 »

4822 guncellestirme kart TAMSAT uyelerinin amator calismalari kapsaminda uretilmis bir kart olup neredeyse hicbir kar amaci gudulmeden sunulmaktadir. Son donemlerde yasadigimiz PCB ve modul temini sorunlari nedeni ile biri Yusuf Kara arkadasimiz olmak uzere toplam 2 arkadasimiza kart gonderemedik. Stogumuzda malzeme kalmadigi icin de sayfamizdaki siparisleri gecici olarak askiya aldik.

Yusuf Bey'e konu ile ilgili bilgilendirmenin yapildigi bilgisine sahibim ancak sanirim bir yerde bir bilgi eksikligi var. Kendisine dernegimize bagisladigi 60 TL iade edilmistir. Suphesiz ki dernegimiz ve amator bir calisma yuruten arkadaslarimizin kendisinin gonderecegi 60 TL'ye ihtiyaci yoktur ve kendisinin de belirttigi uzere "Koskoca dernek benim 60 liram ile mi zengin olacak" durumda degildir.

Kendisine anlayisindan dolayi tesekkur ederiz. Kendisi asagidaki mail ile bilgilendirilmistir:

Merhabalar Yusuf Bey,

Oncelikle stoklarda yasadigimiz bir sorun nedeni ile sie kart gonderememis oldugumuz icin ozur dileriz.

Amatorce hicbir kar amaci gutmeden yapmaya calistigimiz faaliyetimiz ile ilgili olarak yazdiginiz mesajlarin bizleri uzdugunu belirrtmek isterim.

Stogumuzda malzeme olmadigi icin sayfamizdaki siparis linklerinden urunleri kaldirdik, baska arkadaslarimizin da sizler gibi beklemeye dusmemesi icin.

Odemis oldugunuz ucreti hesabiniza iade ediyorum.

Gostermis oldugunuz anlayis icin simdiden tesekkur ediyorum.

Ozel not : bu faaliyetimizi ve hizmetimizi bizleri karalayabilecek farkli mecralara not/mesaj birakarak degil bizlerle irtibata gecerek beklentinizi iletmenizi tercih ederdik. Suphesiz ki dernegimiz sizlerden gelen 60 tl ile kara gecme beklentisinde degildir.

Saygilarimizla
TA7W Baris

Çevrimdışı TB3DKC

« Yanıtla #2 : 21 Ağustos 2018, 22:25:15 »
İlk olarak ne bana mail yoluyla ulaşıldı ne ne hesabıma para iadesi geri yapıldı. İkinci olarak belirmiş olduğum gibi 60 tl nin lafını yapıcak değilim ve sizin de bu çalışmayı amator telsizcilik camiasına katkıda bulunmak istediğiniz için yaptığınızı biliyorduk. Ben size mail yoluyla, sitedeki iletişim yoluyla ve hatırı sayılabilcek kişilerle ulaşmaya çalıştım fakat bana herhangi bir dönüş olmadı. Benim de haklı olarak sitem etmeye hakkım var.
Ayrıca sizi karalamak amacıyla etrafta post atmıyorum. Bu site amatör camianın bir sitesi ve sizlere ulaşamadığım için artık bu gibi yerlerden sesimi duyurmaya çalışıyorum. Ne mutlu ki sesimi duyanlar varmış ama bana kesinlikle hiçbir şekilde ulaşılmadı.
(Not:mail adresim yusuf99kara@gmail.com)

Çevrimdışı TB3DKC

« Yanıtla #3 : 21 Ağustos 2018, 22:31:55 »
Bu arada özür dilerim mesaj atmışsınız fakat biraz geç olmuş. Teşekkürler.

Çevrimdışı TA7W

« Yanıtla #4 : 21 Ağustos 2018, 23:48:54 »
Sayin TB3DKC,

60 TLnizi hesabinizda gordugunuzde de yeterince mutlu olursunuz sanirim...

Yaptiginiz hic hos ve amatorluge yakisir bir davranis olmadigi icin sizinle bu konuyu daha ileri goturmemeyi oneriyorum.

Siparis verdiniz, gonderemedik. Paranizi geri iade ettik. Biz biliyoruz ki calismalarimiza ve camiaya katkimiza 60 TL sinin pesine heryere yazilar yazarak dusen arkadaslarla gidemeyiz.

Bu konuda eksikliklerimizi hosgoren ve sabir gosteren tum amator arkadaslara sizin sahsinizda buradan tesekkur etmek isterim.

Destekleriniz ve sabriniz icin teskekurler
Baris DINC
TA7W
« Son Düzenleme: 21 Ağustos 2018, 23:53:12 Gönderen: TA7W »

Çevrimdışı TB3DKC

« Yanıtla #5 : 22 Ağustos 2018, 00:21:35 »
Eğer siz de bana o hafta içinde ulaşsaydınız böyle bir iletişim olmayacaktı. Hem bana herhangi bir bilgi gelmiyor hem de size bu yollarla ulaşınca hemen beni kötülüyorsunuz. Emin olun ki benim yerimde başka birisi olsa şu konu daha başka yerlerde olurdu. Anlayan istediği gibi anlar fakat amatörlüğüme kesinlikle laf ettirmem. Bence de daha fazla konuşmaya gerek yok.