Gönderen Konu: Çinde pcb bastırma sorunu  (Okunma sayısı 253 defa)

Çevrimdışı TA1OZH

Çinde pcb bastırma sorunu
« : 26 Haziran 2018, 22:45:57 »
Selam forum sakinleri elimde bi proje icin cizdigim devre var bu cizimi adetli olarak bastirmak icin cindeki pcbway sirketinin sayfasina uye oldum ve siteye gerber dosyalarini yukledim onayladilar fakat odeme yerine gecince paypaldan baska bir ödeme kabul etmedi yurt disinda kart bastiran arkadaslar acaba bu sorunu nasil astilar veya kredi karti gecen bildiginiz sirket varmi??????

Çevrimdışı TA1JA

Ynt: Çinde pcb bastırma sorunu
« Yanıtla #1 : 27 Haziran 2018, 09:42:29 »
Merhaba,

https://www.elecrow.com

ben bu firmayı kullanıyorum. Ödemeyi aliekspres'den yapmak istiyorum derseniz sizi yönlendiriyorlar, ödemeyi kredi kartıyla alieksprese yapıyorsunuz.
Yeni gümrük mevzuatına dikkat, 22€ üstü gümrüğe takılabilir.

73 de TA1MRT

Çevrimdışı TA1OZH

« Yanıtla #2 : 27 Haziran 2018, 10:25:49 »
selam Murat bey siteye üye oldum kredi kartıda kabul ediyolar kredi kartıylada öedeye bilirim  cevabınız için teşekkürler.....    Castellated holes   delik içi kaplama değil dimi nette araştırdığıma göre deliklerin yarısının pcb nin kenara gelme olayı değilmi????

Çevrimdışı TA1JA

« Yanıtla #3 : 27 Haziran 2018, 10:46:51 »
Merhaba,

e-postanızı cevapladım, TR için kredi kartı ödemesi geçmiyordu, en son 1 ay önce sipariş vermiştim.
"Castellated holes" yeni eklenmiş, NO derseniz, kenara denk delen delikler yarım oluyor ama delikiçi kaplama olmuyor.

http://support.seeedstudio.com/knowledgebase/articles/910767-what-are-plated-half-holes-castellated-holes

73

Çevrimdışı TA1DZ

« Yanıtla #4 : 14 Temmuz 2018, 03:07:52 »

Merhaba,

PCBWay'de secimi Other Payment Methods yaptiginizda web sitesi sizi bir musteri temsilcisi ile iletisime gecmeye yonlendiriyor ve bu temsilcinin gonderdigi link ustunden firmanin AliExpress'te bulunan PCB urun satis kismina gecerek isleminizi kredi kartiyla sorunsuz halledebiliyorsuniz.

Bir ihtimal de benzer PCB uretim servisi veren JLCPCB firmasiyla calismak. Burada kredi karti secenegi mevcut. PCB ve stencil kalitesi PCBWay ile hemen hemen ayni.

Saygilarimla.

Çevrimdışı TA1OZH

« Yanıtla #5 : 14 Temmuz 2018, 15:57:51 »
Cevaplariniz icin cok tesekkurler pcblerin basim isini hallettim sayenizde. Pcb ler gelsin resimlerinide atarim bastirdigim pcbler bi dds ye ait .....