Ana Sayfa > Ben yaptım oldu! ***

Arduino Mega 2560 + 3.2" TFT LCD + Si5351 ile kapsamlı bir VFO Projesi..

<< < (14/25) > >>

TA5SO:
ekranlar 8 günde çabuk geldi sırada diger parçaları bekliyorum

https://tr.aliexpress.com/item/Free-shipping-3-2-inch-TFT-LCD-screen-module-Ultra-HD-320X480-for-Arduino/32294231641.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4ddlpnlK

TA5AAT:
Ustam bu ütü işi baya zorladı çift taraflı olunca kayma yapıyor kagıt..

TA1LC:
3-5 yerinden tutturmak lazım.

TA3OD:
Öncelikle bu konudaki katkılarınız için size ve Ali Rıza beye teşekkür ederek söze başlamak istiyorum. elektronikle 1985 den beri, ilgileniyorum. belli bir süre televizyon ve radyo tamirciliği yaptım. Telsiz konusunda ise çok az tecrübem var. arduino ile son iki yıldır bir şeyler yapıyorum. 

şimdilik bu başlıkta okuyup  da yapmak için heveslendiğim çalışmanın ilk adımlarını attım. PCB elime ulaştı, Arduino mega ya sizin son halini verdiğiniz kodu yükleyip çalıştırdım. ana ekrana çağrı işaretimi de ekledim.

ilk denemede arduino kodu hata vermişti. bir kaç deneme sonunda kodu değil yükleyici programı değiştirmem gerektiğini farkettim. arduino 1.0.6  yerine  1.8.9 versiyonu kullanmaya başlayınca aynı kodu  yani  "Synthesizer_Mega_2560_v2c beta 1.2.ino" dosyasını sorunsuz yükleyebildim.

TB5X_SK:
Ali Bey Güzel olmuş elinize sağlık..

Sadece yazılımda Çağrı işaretinizden sonraki kısımdaki boşluğu biraz arttırırsanız STEP yazısı mavi zemine tam oturur.. Biraz kaymış gibi görünüyor..

Elinize sağlık iyi çalışmalar..

73

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git