Ana Sayfa > Ben yaptım oldu! ***

Arduino Mega 2560 + 3.2" TFT LCD + Si5351 ile kapsamlı bir VFO Projesi..

<< < (22/25) > >>

TA2GC:
Boot Loader yer kaplayıp işlemciyide biraz ağırlaştırdığı,için genelde hex dosyası veriliyor,Xloader ile yükleyim dedim küt ATmega gitti Boatloaderi silindi,artık Arduino 'yada cevap vermiyor,bakalım nasıl halledeceğiz,bir tane usbapp dandik programlayıcı edinmiştim,Xloader Fuse Map'ten SPien fuse'sinide bozduğu için artık handshake'de yok,adam gibi ino dosyasını verseler,hiç macera yaşamayacağız...

TA1JA:

--- Alıntı yapılan: TA2GC - 13 Haziran 2019, 01:55:53 ---Boot Loader yer kaplayıp işlemciyide biraz ağırlaştırdığı,için genelde hex dosyası veriliyor,Xloader ile yükleyim dedim küt ATmega gitti Boatloaderi silindi,artık Arduino 'yada cevap vermiyor,bakalım nasıl halledeceğiz,bir tane usbapp dandik programlayıcı edinmiştim,Xloader Fuse Map'ten SPien fuse'sinide bozduğu için artık handshake'de yok,adam gibi ino dosyasını verseler,hiç macera yaşamayacağız...

--- Alıntı sonu ---

Xloader'in normalde bootloader'ı silmemesi lazım.
Elinizde başka Arduino kart varsa, onunla bootloader atabilirsiniz.  https://wp.me/p3AuGZ-3c

73

TA7BB:
merhaba.
r35 r40 dirençlerin degerini ne olarak belirlediniz.
kolay gelsin

TA1LC:
R35:  5,6- 10 om arası ve R40: 51- 82om arası standart değerler. Bu drenç ler yok ise dalga şekli sinüs olmayabilir.

TA5AAT:
Bu projeyi yapmaktan vaz geçtim hazır uygun fiyata KENWOOD TS 50 Aldım isteyen arkadaşımız olursa arduuno mega ve tft ekranı aldıgım fiyata vericem ustalarım..73

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git